EltenLink

Ciekawe i śmieszne sny.

Wróć do Inne

#161 marcysia

to mi się co jakiś czas śni, że jestem w jakimś zamku i jest jakiś bal, a potem przenosi mnie do podziemi tego zamku i walczę z jakimś niewiadomo jakim potworem.

marzenia się spełniają.
2021-08-18 21:40

#162 daszekmdn

A to mi się czasem śni, że robię tracki i mam na nie pomysły, a jak się budzę, to nie umiem odtworzyć melodii. Ogólnie w snach jestem bardziej kreatywny.
Z niektórych z moich snów to można by napisać opowiadanie, albo zrobić krótką scenkę audio. Film sensacyjny będący zarówno komedią też by można.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2021-08-19 07:36

#163 pates

@Dash też mam kilka perełek

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-08-19 14:46

#164 Snajper22

Ostatnio śniło mi się, że trenowałam grę w showdowna z Balteamem i nawet udawało mi się trafić pare bramek. :) Czy mam to uznać za to, że wszystko się w kwestji rozpowszechnienia tego sportu w Anglii i później mam nadzieję w UK powiedzie? :)
P.S. Balteam nie nachodź mnie w snach proszę. :D

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2021-11-01 23:11

#165 Adasadula

No to z dziwnych snów: kiedyś mi się śniło że latam na krześle. Siedziałem na nim i latałem. Pamiętam że latałem nad moim blokiem aż zcząłem zpadać i wtedy się obudziłem xd.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-18 12:30

#166 Paulinux

Hahaha. Mi się ostatnio śniło, że przyjechał do mnie Nuno i babcia się przesłyszała i zrozumiała, że chcemy ją wyrzucić z domu :D

Happy hacking
2022-04-18 12:31

#167 Adasadula

Xd. Z dziwnych snów jeszcze: pamiętam że kiedyś śniło mi się że moja kocica się powiękrzyła, i mówila żebym dał jej jeść. Wkońcu się okazało że zerzarła całą karmę i krzyczała jeść jeść jeść. Ja jej powiedziałem że niedam jej jeść bo mnie denerwuje i zaczęła mnie goniąc tak głośno i przeciągle miaaaaaaałcząc. Jak już była obok mnie to się obudziłem xd.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-18 12:37

#168 Adasadula

Apropo dziwnych snów, czy macie czasem tak że morzecie robić co chcecie we własnym śnie? Mi się tak nigdy niezdarzyło ale bym chciał tak mieć.

2022-04-18 12:38

#169 Paulinux

Jeszcze ze snów o Eltenowiczach, śniło mi się że przyjechała do mnie jedna była użytkowniczka i tak sobie siedzimy, gadamy, to stwierdziłam że wyjmę Colę z lodówki, ale w tym śnie ją tam zamknęłam. A ona takim stłumionym głosem: uważa się, kogo się mrozi.

Happy hacking
2022-04-18 12:38

#170 Adasadula

Z moich eltenowych snów: kiedyś śniło mi się że ktoś zaproponował żeby wszyscy eltenowicze przyszli na rs bo są darmowe koty do dostania xd. Przyszło kilka osub: pates, dash, Patryk Kubaszczyk i balteam. I Patryk Kubaszczyk pytał się wszystkich jak się chodzi bo jak wciska insert to niedostaje kota, aż w końcu dash który był adminem powiedział dowidzenia spamerski Patryku i go zbanował xd.

2022-04-18 12:42

#171 lwica

O Jessu, dużo różnych dziwnych miałam, ale zwykle się nie skupiam i nie pamiętam.
Na pewno kiedyś we śnie zapytano mnie, czy dam radę zrobić zapiekanki dla dwunastu osob z jednej kajzerki. I, uwaga uwaga, miałam je robić w magnetofonie. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-04-18 12:42

#172 Paulinux

Jeszcze z Eltenowych, nie mój sen, ale Daszkowi się kiedyś śniłam, że przyszłam pod jego blok i powiedziałam, żeby zszedł na dół, bo rozwalam telewizor. No i on przyszedł, ale jak go rozwaliłam to prąd z niego wyszedł i zaczął nas gonić. Zryte to było

Happy hacking
2022-04-18 12:43

#173 lwica

Taak, jak byłam dzieckiem, często śniły mi się jakieś dzikie, trudne, goniące mnie zwierzęta, ale zawsze miałam farta i uciekałam. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-04-18 12:44

#174 Adasadula

Cooo! Apropo magnetofonów: kiedyś śniło mi się że jedna kaseta została zepsuta przez wciągający magnetofon, i ta oto kaseta zaczęła narzekać na ten magnetofon aż w końcu powiedziała mu że jest durniem i zaczeła go tłuc w kieszeń, a wtedy się obudziłem xd.
-- (lwica):
O Jessu, dużo różnych dziwnych miałam, ale zwykle się nie skupiam i nie pamiętam.
Na pewno kiedyś we śnie zapytano mnie, czy dam radę zrobić zapiekanki dla dwunastu osob z jednej kajzerki. I, uwaga uwaga, miałam je robić w magnetofonie. :D

--

2022-04-18 12:45

#175 Adasadula

Goniące zwierzęta? Tesz to miałem ale do dziwnych snów bym tego niezaliczył. Pamiętam, że często goniły mnie psy, i może dlatego teraz wolę koty xd
-- (lwica):
Taak, jak byłam dzieckiem, często śniły mi się jakieś dzikie, trudne, goniące mnie zwierzęta, ale zawsze miałam farta i uciekałam. :D

--

2022-04-18 12:46

#176 lwica

U mnie w snach rzeczy akurat zwykle nic nie mówią. :D
Często, a nawet bardzo często śni mi się to, o czym myślę, albo to, co chciałabym, żeby stało się w realu, ale to chyba każdy tak ma.
NIe wspominając o tym, że przed jakimś ważnym wydarzeniem, zawsze musi mi się przyśńić, że się spóźniam i nie ma już nic. :D

2022-04-18 12:46

#177 Paulinux

A to mi się ostatnio śniło, że moja babeczka z gimnazjum chciała mi odwołać piątkę z fizyki, bo już trochę pozapominałam i nie powinnam teraz jej mieć.

Happy hacking
2022-04-18 12:47

#178 Adasadula

kiedyś śnilo mi się, że mojakocica zaczeła się klucić z moją klawą. Siedziała przed nią i warczała, a klawitura na to klikała klawiszami. Jak by tego było mało na linijce wyświetlały się npisy o przdatności gotowania kotów na twardo. W końcu wziołem i pogłaskałem kocicę na co klawiatura rozpłakała się że jej ne kocham i się obudzilm.

2022-04-18 12:52

#179 lwica

@Adasadula, rzeczywiście, bardzo pokręcone masz te sny. :D
U mnie jedynie czasem zdarza się robienie czegoś, co jest mało realne, typu wyłażenia przez okno z jakiejś sporej wysokości. ;)

2022-04-18 12:55

#180 Tygrysica

Hm. Moje sny. Z nich możnaby opowiadania pisać. Ostatnio śniło mi się, że mąż mojej siostry był bardzo demoniczny i owiany jakąś taką tajemniczą, złą sławą. I ów mąż miał zęby w d.....e, autentyk, mógł sobie między te zęby wkładać trzonek od zwykłego wiatraczka, zabawki dla dzieci i ten wiatraczek zaczynał się bardzo szybko kręcić, stawał się śmigłem i on mógł latać.

Miarą miłości jest miłość bez miary
2022-04-18 13:55