Testowe forum mieszane

Test testowy

Założony przez monstricek 286 wpisów ostatni wpis 6 dni temu Strona 9 z 15

Zobaczmy czy edycja postów działa
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A jednak nie

1234567890
jak testy to testy

0987 6543210
ala ma kota

kot nie ma ali ale co tam.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

z pamiętnika ポ znaczkologa part 12345

generalnie, katakany i insze takie na razie dość skutecznie opierają się eltenowi, ale spoko.
Ⱦ
skoro to testowe forum klienty też mogą zostać poddane testowi.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#165 1 polubienie

Transkrypcja

The next station is Earls Court. Change for the Piccadilly Line and District Line services to other destinations. Exit for Earls Court Exhibition Centres. Mind the gap between a train and a platform. Exit for the Piccadilly Line. Exit for the Piccadilly Line. Find the gap between a train and a platform. This is Earls Court. The next station is Spilter Range. This is a District Line train to Tower Hill. Skating on the 35.306.52 8��6 elas 50.resuchs 20.離陸 20.離陸 ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Transkrypcja

Dzień dobry, przed chwilą ukazała się beta 55 ltena, w związku z powyższym zobaczymy czy możemy sobie elegancko pauzować, więc teraz naciśniemy sobie na przykład end. Znów nagrywanie, jak widać to działa, jeszcze raz takim, i jak widać, zobaczymy jak to zaraz się świetnie nagra, jeszcze jeden, zobaczenia jak nagrywa. Znaczy jak się tutaj zachowuje lten, jeżeli chodzi o wstrzymywanie wpisu, i teraz nagrywamy na przykład wpis, i teoretycznie nawet jak damy spację to też się wstrzymuje. Nie wiem czy nie lepiej byłoby po prostu, żeby enterem można było całkowicie wyłączyć nagrywanie, a pauzą pauzować. I znawiać, w związku z powyższym zobaczmy sobie co mamy pod tabulatorem, mamy zakończ nagrywanie, więc jeżeli nagrywamy jakiś post, z teraz, znaczy jeżeli teraz nagrywamy post, to wygląda na to, że zarówno jak i enter, jak i spacja, znaczy inaczej powiem enter, zamiast zakończyć nagrywanie, po prostu je wstrzymuje. Robi pauzę, dobra, ale pod tabulatorem mamy zakończ nagrywanie, więc kończymy na razie ten wpis.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

W sumie zauważyłem, że da się też teraz dostać plik do postów. W sumie nawet całkiem spoko sprawa. Polecam. Myślę, że to dobrze się przyda.

ano przyda.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#169 1 polubienie

Transkrypcja

Moja kocica ma ogon wielki i tym ogonem zbiera butelki.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#170 1 polubienie

Transkrypcja

Moja kocisa ma ogon wielki i tym ogonem zbiera butelki.

Transkrypcja

Thank you.

#172 1 polubienie

Transkrypcja

I stało się to, o czym mówiłem, że ludzie technici nie będą potrafili tego ustawić, bo teraz mnie w ogóle nie słychać.

#173 1 polubienie

Transkrypcja

1,2,3,3,2,1,3,2,1,3,2,1,3,2,1

#174 1 polubienie

Transkrypcja

Raz, dwa...

#175 1 polubienie

Transkrypcja

Раз-два-раз.