Testowe forum mieszane

Test testowy

Started by monstricek 286 posts last post 6 days ago Page 8 of 15

Transcription

Thank you.

Transcription

펀드

coś chyba ci sie przestawiło w ustawieniach nagrywania.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ewidętnie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ej no naprawdę nie ma edycji wpisów!

Nie przestawiło, elten ma pewnien dziwny problem

jaki?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Z nazwami kart. Ja k mikrofon nie ma etykiety to nawet po wybraniu go w eltenie nie nagrywa.

dziwne, to jaką masz karte?

Jakich kart

pytałem gracjana jaką ma karte dźwiękową

Zintegrowanego jakiegoś realteka, ale po reinstalacji systemu się sterowniki zchrzaniły i np mikrofon nie miał etykiety było tylko high definition audio. Obecnie używam Creative Sound Blaster X-Fi pro v3, ale do niej nie podpinam mikrofonu (nagrywam z laptopowego).

A powinieneś kupić sobie majkrofon

Testowy test testowego typu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Julitka, a co testójesz?

#157 1 like

Transcription

To jest kolejny test na Realteku ALC220. Takie spostrzeżenie Elten nie widzi. Mam ustawione właśnie te mikrofony tutaj, co mam podpięte jako domyślne w Windowsie, natomiast Elten po wybraniu urządzenia domyślnego nie nagrywa nic, także to też może być w jakiś sposób cenna uwaga w sprawie.

Testowałam edytowanie postów.

hm Julitko rozumiem.

#160 1 like

@Lukasz Cieszę się, ale nie musisz tego zawsze potwierdzać. Testy z natury są i powinny być dziwne, nie zawsze nawet uzasadnione.