1 likes
Nominacja od Zuzler nagrana, zrobię wstępną edycję audio i pojawi się na blogu.
Edytowano
1 likes
Pani Lwico, to może podejmie się pani własnoręcznej produkcji najdłuższego, nie naciąganego zdania, jakie uda się pani wyprodukować, opowiadającego o czymś związanym z pani obecną codziennością? Tylko proszę pamiętać, przynajmniej 800 znaków. I oczywiście poprawność gramatyczna i stylistyczna się liczą.
Jako, że grzecznie i porządnie zadanie nominacyjne wypełniłem, więc w tym momencie pozwolę sobie nieśmiało nominować parę osób, dokładając swoje zadania do tego nominacyjnego chaosu. Więc, wiedząc, że nie zaczyna się zdania od "więc" nominuję następujące osoby elteniczne: Daszek - "Wlazł kotek na płotek" w wersji blackmetalowej (wokal i podkład). Paulinux - "Wlazł kotek na płotek w wersji reagge (takoż wokal i podkład. Zuzler - recenzja paczuchy z TGTG. Julitka - wpis pt: "10 rzeczy, które mogłby zniknąć raz na zawsze".
Wstępnie przyjmuję, ale nie wiem jak to się uda, szczególnie że o tym kotku to bym musiała pewnie wyprodukować cały tekst i znaleźć podkład który pozwoli mi w ramach jakiegoś pseudorefrenu tą melodię zaśpiewać bez kaleczenia tonacji
2 likes
No i mamy to! Zapraszam na bloga i oczywiście mam nadzieję że zaliczyłam xD
Właściwie to możesz przejąć moją nominację od Julitki, skoro rzeczona nie chce, czyli 10 rzeczy, które mogłyby zniknąć raz na zawsze.
Ale przecież ja chcę!
-- (MarOlk):
Właściwie to możesz przejąć moją nominację od Julitki, skoro rzeczona nie chce, czyli 10 rzeczy, które mogłyby zniknąć raz na zawsze.
--
-- (MarOlk):
--
1 likes
Kurde, tak się namęczyłam z tą kotkową nominacją, że aż muszę być kwita.
@Duszek - opublikuj jakiegoś swojego faila na blogu, może z czegoś jak nagrywałeś albo coś co się po prostu zdarzyło śmiesznego a akurat się nagrało.
@Tomecki - wiem że masz model RVC mojego głosu. Zrób nim jakąś przeróbkę która mnie ośmieszy/zroastuje/po prostu będzie beczna w kontekście jakiegoś mojego zachowania.
@Balteam, Twoim zadaniem będzie opowiedzieć czatowi GPT o którymś z Eltenowiczów i kazać mu go zjechać. A naszym zgadnąć, o kim to było. (protip, najlepiej się ugadać żeby ktoś potem nie bóldupił)
@Siciliano - Dla Ciebie wyzwanie jest takie, żeby wziąć jakąś śmieszną piosenkę i przełożyć ją na polski, a następnie zaśpiewać na blogu. Może to być piosenka w jakimkolwiek języku. Jak będziesz chciał się podjąć, ale nie będzie Ci szło z przerabianiem, to się odezwij.
No i @Marolk, sprawco tej mojej chęci zemsty, otwórz sobie jakąś stronkę z cytatami dla nastolatek i zrób jakieś śmieszne commentary. Nie musi być tych cytatów dużo, bardziej chodzi o celne, jakościowe riposty, a wiem że potrafisz.
@Duszek - opublikuj jakiegoś swojego faila na blogu, może z czegoś jak nagrywałeś albo coś co się po prostu zdarzyło śmiesznego a akurat się nagrało.
@Tomecki - wiem że masz model RVC mojego głosu. Zrób nim jakąś przeróbkę która mnie ośmieszy/zroastuje/po prostu będzie beczna w kontekście jakiegoś mojego zachowania.
@Balteam, Twoim zadaniem będzie opowiedzieć czatowi GPT o którymś z Eltenowiczów i kazać mu go zjechać. A naszym zgadnąć, o kim to było. (protip, najlepiej się ugadać żeby ktoś potem nie bóldupił)
@Siciliano - Dla Ciebie wyzwanie jest takie, żeby wziąć jakąś śmieszną piosenkę i przełożyć ją na polski, a następnie zaśpiewać na blogu. Może to być piosenka w jakimkolwiek języku. Jak będziesz chciał się podjąć, ale nie będzie Ci szło z przerabianiem, to się odezwij.
No i @Marolk, sprawco tej mojej chęci zemsty, otwórz sobie jakąś stronkę z cytatami dla nastolatek i zrób jakieś śmieszne commentary. Nie musi być tych cytatów dużo, bardziej chodzi o celne, jakościowe riposty, a wiem że potrafisz.
1 likes
Dobra, przyjmuję, zobaczymy czy się zgadam, ale mam nadzieję, że będzie ciekawie.