wyzwanie przyjęte. Aczkolwiek na ten moment nie jestem w stanie podać konkretnego terminu. Bo niestety co do szkolniaków trzeba się pewnych rzeczy doszukiwać, albo prosić archiwistów z wykopu o udostępnienie jakichś starszych nagrań. Bo tylko rzeczy staroszkolne z ery przed gumofilskiej są warte uwagi. Ale być może coś uda mi się fajnego skleić.
-- (daszekmdn):
Julitka: A czemu by nie pokazać przygotowywania czegoś w kuchni? Jakieś kulinaria?
------
Przyjmuję, chociaż muszę porządnie zastanowić się, jak to zrobić i co z tym zrobić, więc to akurat może trochę potrwać.
przyjęte, pewnie na blogu
Ale jak ja mam pokazać cokolwiek, jak u mnie jest taaaaka stabilność, że zwyczajnie nic się nie dzieje?
Daszku, dziękuję za nominację. Postaram się ją zrealizować na dniach. Przepraszam, że nie zareagowałam wcześniej, ale ostatnio nie zaglądałam do tego wątku. (daszekmdn):
Dobra. To lecim. Otwieramy ostatnio aktywnych i cyk:
alex77: Jeszcze dziś w jedynce. xD Dawno tego nie słyszałem.
Proszczok2137: Zrób że w końcu bloga, bo ciekawe rzeczy możesz wrzucać.
ArcticMoon: Przeczytaj, wyrecytuj (Wybierz :)) coś po Polsku na blogu.
Zuza: Może czas na jakiegośLetsplaya? Masz zadatki na dobry kontent w tym temacie.
Monte: Skąd wziął się Twój nick? Geneza wyboru akurat takiego.
Zywek: Audiowlog na zasadzie tych typowo youtubowych z jakiegoś losowego dnia, zmontowane najciekawsze momenty. :D
Djsenter: A co tam? Zrób tracka discopolo, tylko nie Ai a własnego. xD
DJGraco: Jeśli tego nie zrobiłeś, to jakiś poradnik o podstawach zgrywania płyt CD Exact audio Copy z wyjaśnieniem poszczególnych opcji. Różnice między napędami CD.
Milena132: Umiesz śpiewać, grać też, to może coś nowego z tej tematyki na blogu?
Zuzler: Coś gwarowego głosowo z odpowiednim akcentem. Nie musi być własne.
Lalar123: Słuchowisko w uniwersum Wiedźmina, ale z czasów opowiadań nie powiązane z polityką.
Djdenismusic: Kompilacja najlepszych wg Ciebie fragmentów ze Szkolnej 17.
Paulinux: Najciekawsze mało znane a przydatne funkcje Windows 11 jeśli takie oczywiście są.
Pates: Prezentacja i wskazanie różnic między różnymi wersjami Bopit. Kiedyś to na TT pokazywałeś i dość ciekawe, więc czemu nie? Oczywiście w audio.
Julitka: A czemu by nie pokazać przygotowywania czegoś w kuchni? Jakieś kulinaria?
EugeniuszPompiusz: Może kompilacja najciekawszych DXów?
MarOlk: Czekamy na nowego Waldka.
Sylwinka: Jako mistrzyni w STW pokaż coś nieoczywistego albo miejscówkę albo sposób dotarcia do jakiegoś miejsca, albo ogólnie coś ciekawego co nie jest zbytnio znane w owej grze ;)
--
Dobra. To lecim. Otwieramy ostatnio aktywnych i cyk:
alex77: Jeszcze dziś w jedynce. xD Dawno tego nie słyszałem.
Proszczok2137: Zrób że w końcu bloga, bo ciekawe rzeczy możesz wrzucać.
ArcticMoon: Przeczytaj, wyrecytuj (Wybierz :)) coś po Polsku na blogu.
Zuza: Może czas na jakiegośLetsplaya? Masz zadatki na dobry kontent w tym temacie.
Monte: Skąd wziął się Twój nick? Geneza wyboru akurat takiego.
Zywek: Audiowlog na zasadzie tych typowo youtubowych z jakiegoś losowego dnia, zmontowane najciekawsze momenty. :D
Djsenter: A co tam? Zrób tracka discopolo, tylko nie Ai a własnego. xD
DJGraco: Jeśli tego nie zrobiłeś, to jakiś poradnik o podstawach zgrywania płyt CD Exact audio Copy z wyjaśnieniem poszczególnych opcji. Różnice między napędami CD.
Milena132: Umiesz śpiewać, grać też, to może coś nowego z tej tematyki na blogu?
Zuzler: Coś gwarowego głosowo z odpowiednim akcentem. Nie musi być własne.
Lalar123: Słuchowisko w uniwersum Wiedźmina, ale z czasów opowiadań nie powiązane z polityką.
Djdenismusic: Kompilacja najlepszych wg Ciebie fragmentów ze Szkolnej 17.
Paulinux: Najciekawsze mało znane a przydatne funkcje Windows 11 jeśli takie oczywiście są.
Pates: Prezentacja i wskazanie różnic między różnymi wersjami Bopit. Kiedyś to na TT pokazywałeś i dość ciekawe, więc czemu nie? Oczywiście w audio.
EugeniuszPompiusz: Może kompilacja najciekawszych DXów?
MarOlk: Czekamy na nowego Waldka.
Sylwinka: Jako mistrzyni w STW pokaż coś nieoczywistego albo miejscówkę albo sposób dotarcia do jakiegoś miejsca, albo ogólnie coś ciekawego co nie jest zbytnio znane w owej grze ;)
--
@Zywek u nas się dzieje strasznie dużo ciekawych rzeczy, nawet jak nic się nie dzieje. :D Myślę że dało by się to zrobić. :D
Edytowano
Przyjęte.
Nie wiem kiedy dokładnie zrobię, ale będzie.
Cały czas się nowych rzeczy uczę odnośnie tego, parametrów napędów i tak dalej.
Nie wiem kiedy dokładnie zrobię, ale będzie.
Cały czas się nowych rzeczy uczę odnośnie tego, parametrów napędów i tak dalej.
Ruwnież jestem otwarty na nominacje, bo czemu nie.
Uzupełniłem troszkę na początek wersję tekstowa poprzedniego wpisu poradnik zgrywanie CD-Audio w EACu, gdyż pominąłem tam pewne kwestje, o których nie miałem wtedy pojęcia. Kolejny wpis się tworzy.
Myślę, że też powoli moge zacząć ogarniać, ale nie wiem jak u mnie z opóźnieniami. No i w tworzenie jakichkolwiek tekstów to jestem raczej baaaaaardzo kiepski.
@Kat Opowiedz o wszystkich swoich odkurzaczach i sposobach odkurzania. Masz lub miałaś Klemensa, teraz masz jakiś odkurzacz pionowy, jest o czym opowiadać. Możesz też je włączyć. Porównaj skuteczność, opisz wagę itp.
@Lwica Może jakieś wspominki z czasów pracy nad koncertem świątecznym z 7 stycznia? :)
@Lwica Może jakieś wspominki z czasów pracy nad koncertem świątecznym z 7 stycznia? :)