EltenLink

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#981 djdenismusic

wyzwanie przyjęte. Aczkolwiek na ten moment nie jestem w stanie podać konkretnego terminu. Bo niestety co do szkolniaków trzeba się pewnych rzeczy doszukiwać, albo prosić archiwistów z wykopu o udostępnienie jakichś starszych nagrań. Bo tylko rzeczy staroszkolne z ery przed gumofilskiej są warte uwagi. Ale być może coś uda mi się fajnego skleić.

2024-01-26 12:30

#982 Julitka

-- (daszekmdn):

Julitka: A czemu by nie pokazać przygotowywania czegoś w kuchni? Jakieś kulinaria?
------
Przyjmuję, chociaż muszę porządnie zastanowić się, jak to zrobić i co z tym zrobić, więc to akurat może trochę potrwać.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-01-26 12:32

#983 EugeniuszPompiusz

przyjęte, pewnie na blogu

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2024-01-26 12:42

#984 zywek

Ale jak ja mam pokazać cokolwiek, jak u mnie jest taaaaka stabilność, że zwyczajnie nic się nie dzieje?

2024-01-26 12:44

#985 MarOlk

Coś się skleci

2024-01-26 12:50

#986 Monte

Daszku, dziękuję za nominację. Postaram się ją zrealizować na dniach. Przepraszam, że nie zareagowałam wcześniej, ale ostatnio nie zaglądałam do tego wątku. (daszekmdn):
Dobra. To lecim. Otwieramy ostatnio aktywnych i cyk:
alex77: Jeszcze dziś w jedynce. xD Dawno tego nie słyszałem.
Proszczok2137: Zrób że w końcu bloga, bo ciekawe rzeczy możesz wrzucać.
ArcticMoon: Przeczytaj, wyrecytuj (Wybierz :)) coś po Polsku na blogu.
Zuza: Może czas na jakiegośLetsplaya? Masz zadatki na dobry kontent w tym temacie.
Monte: Skąd wziął się Twój nick? Geneza wyboru akurat takiego.
Zywek: Audiowlog na zasadzie tych typowo youtubowych z jakiegoś losowego dnia, zmontowane najciekawsze momenty. :D
Djsenter: A co tam? Zrób tracka discopolo, tylko nie Ai a własnego. xD
DJGraco: Jeśli tego nie zrobiłeś, to jakiś poradnik o podstawach zgrywania płyt CD Exact audio Copy z wyjaśnieniem poszczególnych opcji. Różnice między napędami CD.
Milena132: Umiesz śpiewać, grać też, to może coś nowego z tej tematyki na blogu?
Zuzler: Coś gwarowego głosowo z odpowiednim akcentem. Nie musi być własne.
Lalar123: Słuchowisko w uniwersum Wiedźmina, ale z czasów opowiadań nie powiązane z polityką.
Djdenismusic: Kompilacja najlepszych wg Ciebie fragmentów ze Szkolnej 17.
Paulinux: Najciekawsze mało znane a przydatne funkcje Windows 11 jeśli takie oczywiście są.
Pates: Prezentacja i wskazanie różnic między różnymi wersjami Bopit. Kiedyś to na TT pokazywałeś i dość ciekawe, więc czemu nie? Oczywiście w audio.
Julitka: A czemu by nie pokazać przygotowywania czegoś w kuchni? Jakieś kulinaria?
EugeniuszPompiusz: Może kompilacja najciekawszych DXów?
MarOlk: Czekamy na nowego Waldka.
Sylwinka: Jako mistrzyni w STW pokaż coś nieoczywistego albo miejscówkę albo sposób dotarcia do jakiegoś miejsca, albo ogólnie coś ciekawego co nie jest zbytnio znane w owej grze ;)

--

Give me a sign.
2024-01-26 13:00

#987 Paulinux

Coś postaram się wykminić, aczkolwiek na ten moment wiele to tego nie ma

Happy hacking
2024-01-26 13:01

#988 lwica

@Zywek u nas się dzieje strasznie dużo ciekawych rzeczy, nawet jak nic się nie dzieje. :D Myślę że dało by się to zrobić. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2024-01-26 13:25

#989 DJGraco

Przyjęte.
Nie wiem kiedy dokładnie zrobię, ale będzie.
Cały czas się nowych rzeczy uczę odnośnie tego, parametrów napędów i tak dalej.

Edytowano 2024-01-26 15:34

#990 Zuzler

Łe no dobra.

2024-01-26 16:25

#991 djsenter

O proszę, mobilizacja! Zrobi się :)

Senter San
2024-01-26 18:42

#992 monstricek

Ruwnież jestem otwarty na nominacje, bo czemu nie.

2024-01-27 06:10

#993 daszekmdn

Więc tak:
Lalar zrealizował nominację. Całkiem klimatycznie wyszło :).

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-01-27 07:39

#994 DJGraco

Uzupełniłem troszkę na początek wersję tekstowa poprzedniego wpisu poradnik zgrywanie CD-Audio w EACu, gdyż pominąłem tam pewne kwestje, o których nie miałem wtedy pojęcia. Kolejny wpis się tworzy.

2024-01-27 09:58

#995 DJGraco

No i zrobione! Paczta na blog.

2024-01-28 15:23

#996 Kat

Ja też chętnie coś ogarnę, jeno śpiewać mi nie każcie.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2024-01-28 15:32

#997 tomecki

Myślę, że też powoli moge zacząć ogarniać, ale nie wiem jak u mnie z opóźnieniami. No i w tworzenie jakichkolwiek tekstów to jestem raczej baaaaaardzo kiepski.

2024-01-28 17:10

#998 lwica

A dla mnie jak zwykle nikt nic nie ma. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2024-01-29 06:46

#999 Julitka

@Kat Opowiedz o wszystkich swoich odkurzaczach i sposobach odkurzania. Masz lub miałaś Klemensa, teraz masz jakiś odkurzacz pionowy, jest o czym opowiadać. Możesz też je włączyć. Porównaj skuteczność, opisz wagę itp.
@Lwica Może jakieś wspominki z czasów pracy nad koncertem świątecznym z 7 stycznia? :)

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-01-29 10:12

#1000 lwica

@Julitka coś pomyślę, choć jako że próby nie były zjazdowe jak u nas, tylko kilkugodzinne, to hyba ciężko, bo przychodziło się, pracowało i wracało. :)

2024-01-29 13:10