Patrzę co włączyć sobie do snu na YT. Aż tu pokazuje mi się film: kto najbardziej korzysta na byciu gównem? Że co? Oryginał: Kto najbardziej korzysta na byciu w UE.
Jakiś czas temu w wiadomościach lokalnych, chyba w radiu, usłyszałem, że "W Otwocku powstanie miejskie legowisko" (oczywiście chodziło o lodowisko). A w opisie nowości w jakiejś aplikacji (to już syntezą mowy), że: "Durne menu jest jeszcze bardziej przejrzyste", zamiast "górne" ofc. :D
djdenismusic: Kupony mi wczoraj nie wlazły. Dobrze, że dostałem freebeta na powieszenie. To przynajmniej częściowo zrekompensuje moją stratę.
Cooooo? Jeszcze raz. djdenismusic: Kupony mi wczoraj nie wlazły. Dobrze, że dostałem freebeta na pocieszenie. To przynajmniej częściowo zrekompensuje moją stratę.
Dwa przesłuchy mojego kolegi, pierwszy przesłuch kolega jest w sklepie i nagle słyszy, Czy mogę to zastawić? Do pani sprzedawczyni, a okazało się że jakaś pani powiedziała czy mogę to zostawić i kolega myśli Co to jest jakiś lombard? Drugi przesłuch kolega otrzymuje dziwnego sms-a, w którym jest napisane, czy chcesz otrzymywać zdjęcia i filmy z wróżbami, a kolega usłyszał czy chcesz otrzymywać zdjęcia i filmy z groźbami.
Gram w Crazy Party, a konkretnie w grę Sortowanie kart walki i screen reader powiedział: "Zastrzyk pyłku", a ja za pierwszym razem zrozumiałam: Zastrzyk w tyłku. Za drugim razem zrozumiałam prawidłowo. :D