cześć, czy ktoś ma na sprzedarz jeden z tych fajnych zegarków mówiących głosem damskim, z tymi melodyjkami i dzwoneczkiem przed ogłoszeniem godziny? Jeśli tak to jestem zainteresowany kupnem Tutaj jest zaprezentowany chyba właśnie ten model: https://www.youtube.com/watch?v=DbEi-xbdSIw&t=78s
kurczę, ostatnio nie zaglądałem na Eltena i przegapiłem tą aukcję podesłąną przez Marcusa, ale jeśli ktoś chce sprzedać lub znalazł jjakąś aukcję z takim zegarkiem to jestem chętny
Hej, mam na sprzedaż zegarek Tempus, prawie nie używany na metalowej bransolecie, nie ma baterii, ale mogę wymienić i sprzedać już z baterią, cena powiedzmy 100 zł.
Ja mam taki zegarek, powiem tak. Ostatnio miał zmieniany pasek, bo poprzedni był strasznie uciskający w rękę, i był twardy. Teraz ma miękki, dużo wygodniejszy. Najdziwniejszą rzeczą jest jednak to, że wymieniałem w nim baterię w 2016 roku w październiku, i do tej pory działa. Żaden zegarek mi tyle nie działał, co ten z kukułką i damskim głosem.
-- (markus1234): Opiszesz jakoś jego wygląd? Kiedyś chyba jakiś jeden zdarzyło mi się widzieć, miał ramkę wokół ekranu i okrągłe przyciski ale takie nie wystające. No i kiedy zakończyła się ich sprzedaż? Ja mam taki zegarek, powiem tak. Ostatnio miał zmieniany pasek, bo poprzedni był strasznie uciskający w rękę, i był twardy. Teraz ma miękki, dużo wygodniejszy. Najdziwniejszą rzeczą jest jednak to, że wymieniałem w nim baterię w 2016 roku w październiku, i do tej pory działa. Żaden zegarek mi tyle nie działał, co ten z kukułką i damskim głosem.
Ostatnio do mojej listy zegarków mówiących dołączyły 4 nowe zegarki mówiące. Mianowicie, dołączył drugi egzemplarz zegarka mówiącego z Altixu głosem Vocalizer Zosi, trzeci egzemplarz zegarka plastikowego z męskim głosem, nowy zegarek mówiący z minutnikiem, który mówi głosem Ivony Ewy, bo poprzedni, który miałem się trochę popsuł, oraz ostatnio sobie nabyłem zegarek mówiący Tempus z głosem Ivony Jacka, na metalowej bransolecie. Obecnie używam właśnie Tempusa, bo jest najwygodniejszym zegarkiem mówiącym, bransoletka jest bardzo fajna, generalnie cały zegarek mi się podoba. Mam nadzieję, że wszystkie zegarki mówiące, które mam, a mam ich obecnie 13, będą mi działać długo.
This site uses cookies to enhance your experience.