Transkrypcja
Spaczko, jak coś to pytaj.
Spaczko, jak coś to pytaj.
Dzisiaj udało mi się dostać ten drugi zegarek, który miał dziadzio. No i jestem zadowolony, bo będę miał drugi w zapasie. Jeszcze czterdziestka, druga, dwadzieścia, dwóch sześć. To tyle.
To dobrze, że masz ten zegarek po dziadku i dbaj o niego i ja już nawet nie liczę ile tych wszystkich zegarek w ogóle nie masz.
12 także tak to wygląda 12 zegarków mówiących
No to sporo.
Tak swoją drogą mi się wydaje, że któryś z tych zegarków ma chyba też jakąś tak dziwnie tą umowę na ekranu. Najpierw teraz pokażę ten, co dostałem niedawno. ... ... Teraz pokażę ten swój, co miałem wcześniej. ... ... ... ... ... Także dobrze są ustawione. Jak jest Raport SO, to one tak dziwnie mówią. ... ... ... ... ... ... Dziękuje za oglądanie.
nie no jak dla mnie to mówią równo po prostu nie da się tak ustawić żeby idealnie mówiły równo w tym samym czasie no to jest po prostu niemożliwe tak czy siak który z nich będzie opóźniać bez względu na wszystko który z nich będzie opóźniać więc nawet nie masz co próbować ich ustawić tak żeby równo działały bo po prostu to ci się nie uda także no tak tutaj ta sytuacja wygląda
Czyli co do tego raportu godzinowego, to tak po prostu musi być? No no, mogę sobie zostawić tylko, żeby jeden powiedział godzinę, a jeden mogę na przykład wyciszyć, a zostawić tylko jeden, żeby mówił.
że tak powiem jest to jakieś rozwiązanie
A gdybyś wybierał jakiś zegarek mówiący, to który byś wybrał? Z tych co są obecnie. W sensie, jakbyś chciał sobie kupić jakiś zegarek mówiący, to który byś sobie kupił? No bo... Według mnie najlepsze to były te z bransoletą i z czterema alarmami. I jeszcze ten z męskim głosem może być. A te nowe radyksowskie na razie działają. Zobaczymy, który pierwszy padnie. Gdzie się będę utrzymać, bo któryś zaszlankuje tak jak tobie. Ślankowo.
Z czterema alarma.
Tylko, że na ten z czterema alarmami to trzeba polować na Allegro lokalnie na autach, bo inaczej nie są dostępne w ogóle. Ja go tak właśnie upolowałem.
To brawo.
Dzisiaj miałem dziwną sytuację z jednym egzemplarzem zegarka, tego za 119 złotych. Sprawdzam godzinę, to on mi zamiast powiedzieć jest 16.10, to on mi powiedział jest 16.10. Zastanawiam się dlaczego, akurat tak i o co to chodzi, o co mu chodziło wtedy. Czy ktoś tutaj też miał taką sytuację, że zamiast powiedzieć jest 16.10, to on powiedział jest 16.10. Bo ja nie raz miałem taką sytuację zarówno z tym swoim, jak i z tym drugim, tym co teraz dostałem po dziadziu. I nie wiem o co chodzi.
Nie miałem takiej sytuacji akurat, ale to jest zimna sytuacja.
Wczoraj mi się jeden z egzemplarzy wyładował, wyczerpała się mi bateria, ten co dostałem po dziadziu, no i zmieniłem baterię, tylko ja prosiłem mamę żeby mi włożyła dwie nowe baterie, i do wskazówek i do mowy, a dostałem w zamian zegarek z samą mową, bez wskazówek. No i jak to moi uczestnicy warsztatu z terapii zobaczyli, tak zaczęli trochę krytykować, że sama mowa, że wskazówki stoją, tak że ja chyba jednak wrócę do wskazówek. Wiem, że można zrobić tak żeby była sama mowa, ale mnie to nie interesuje, ja wolę żeby było i jedno i drugie. Ewentualnie w tym swoim co sobie zmieniałem bransoletkę. To mogę tam sobie zrobić całą mowę, a tutaj w tym po dziadziu da sobie zrobić i mowę i wskazówki.
Ja tam bym się nie przejmował. Ważne, że ja bym...
No więc tak, co do wskazówek, to od piątku już wskazówki są poprawione. Okazało się, że coś tam nie stykało i dlatego nie działały w tym zegarku po moim dziadziu. A jeszcze jest taka druga sprawa. Moje ustawienie tego zegarka wygląda tak. ... Nie jest równo z komputerem, to fakt. No i tak jak się kołości zapytałem, zadzwoniłem do Reddixu w Lublinie, bo tam go kupowałem. Czy da się zrówno z komputerem? Tak, żeby jak na komputerze mam 1952, to żeby na zegarku też było 1972. No i mi dzisiaj dostałem odpowiedź, że proszę pana, niestety nie da się zrównać z komputerem. ... No, trochę jestem w szoku, bo moje ustawienie, tak jak ja pokazywałem kiedyś, jak ja ustawiam, to jakoś sprawia, że... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...