Transcription
Jak będzie godzina 9, to wówczas postaram się to wszystko nagrać, jest 8.25, teoretycznie mam jeszcze pół godziny, więc myślę, że zdążę się szybko przemyć i postaram się nagrać zarówno raport godzinowy, jak i oczywiście nagram też alarm, bo alarmu też jeszcze sam osobiście nie sprawdzałem,
a więc postaram się tutaj to uczynić, także ja póki co idę się kąpać szybko i zapauzuję, a potem odezwę się tutaj już jak będzie bliżej godziny 9 i jeszcze ustawię alarm na godzinę 9.01.
Także Markusie czekaj z niecierpliwością, ja w tym błądzie.
To dogram, teraz zrobię pauzę, a potem po szybkiej kąpieli przyjdę już i to zrobię, także czekaj.
Dobra, wyrobiłem się, jest 8.59, zaraz będzie raport godzinowy, a o 9.01 będzie alarm, także ja na razie nic nie mówię, żebyś sobie mógł usłyszeć jak to działa i jak to działa.
Mniej więcej tutaj wygląda, także ja się już nie odzywam i wsłuchajmy się w raport.
Tak, i właśnie przed chwilą był właśnie ten raport.
No i po tym jest takie pyknięcie, parę sekund później.
Ale jak słychać oznaj miłoszem i boby zrzeł się z dziewiąta.
Teraz czekamy jeszcze minutkę i zaraz powinien włączyć się alarm.
Minus w tym zegarku tego alarmu niestety jest taki, że no jakby to powiedzieć nie ma możliwości włączenia drzemki.
Także ja znowu nic nie mówię.
No i co?
Zaraz się włączy alarm.
Tak właśnie brzmi alarm.
Nie mówi godziny jak słychać, jest tylko pykanie.
No i tak właśnie ten alarm.
Zobaczcie, co sobie brzmi w tym zegarku.
Gieść dziewiąta zero jeden.
Aha.
Czyli...
Wygląda na to, że ten alarm jest...
Nie wiem jak to jest zrobione, ale...
On chyba przez krótki czas tylko dzwoni i podeszła.
Nie wiem jak to jest zrobione, ale on chyba przez krótki czas tylko dzwoni i podeszła.
Nie wiem jak to jest zrobione, ale on chyba przez krótki czas tylko dzwoni i podeszła.
I potem już niestety nie dzwoni.
Gieść dziewiąta zero dwa.
No, czyli on tylko dzwoni przez minutę.
I potem już nie dzwoni.
I teraz będzie pyknięcie.
I teraz będzie pyknięcie.
No i co tu jeszcze Ci mogę, Markusie, pokazać?
No i co tu jeszcze Ci mogę, Markusie, pokazać?
Dobrze.
Ja teraz ten alarm wyłączę.
Ustew godzina.
Ustew luta.
Ustew rok.
Ustew miesiąc.
Ustew data.
Ustew alarm godzina.
Ustew alarm godzina.
Ustew alarm luta.
No tutaj niestety nie możemy sprawdzić...
No tutaj niestety nie możemy sprawdzić...
Ustew alarm.
Tutaj niestety nie możemy sprawdzić, na którą jest aran ustawiony.
Tutaj niestety nie możemy sprawdzić, na którą jest aran ustawiony.
i to jest jeden poważny minus tego zegarka.
I to jest jeden poważny minus tego zegarka.
nie ma jak sprawdzić.
nie ma jak sprawdzić.
Bo jak wejdziemy na alarm
bo jak wejdziemy na alarm
no to tym guzikiem ustawiamy go już tak jakby nanowo, więc
musimy po prostu wyłączać i włączać alarm,
żeby sprawdzić, na jaką godzinę on jest ustawiony.
żeby sprawdzić, na jaką godzinę on jest ustawiony.
Nie czyta roku!
Jak ustawiamy rok to czyta
ale no nie czyta
no wiadomo.
Nie czyta zbytnio roku, także no niestety to też jest taki poważny minus, no i ten minus taki, że nie ma tej drzemki, no niestety, no trochę szkoda, ale no nie można mieć wszystkiego, no tamten zegarek z bransoletą, co miałem kiedyś, to szkoda, że już go nie można nigdzie kupić, bo fajny też był.
A ten też jest fajny, także jakbyś kiedyś chciał, to sobie go możesz kupić w Artixie, no tutaj nie ma formatu 12 lub 24 godzinnego, to Ci muszę na wstępie powiedzieć, bynajmniej tutaj nigdzie czegoś takiego nie ma, także no tyle Ci mogę mniej więcej, Markusie, powiedzieć.
No myślę, że to co mogłem, to pokazałem, jeżeli chodzi o ten zegarek, no niestety stopniowo.
Supera też w tym zegarku nie ma, także no tak to już niestety jest, no tak jak mówię, nie można mieć, prawdę mówiąc, prawdę wszystkiego.
Jakbyś miał do mnie pytanie, no to pytania to śmiało wal, ja postaram się na nie odpowiedzieć. Cześć.