Ja kiedyś testowałem. Jakoś nie chciał mi działać, ale to chyba było złe skonfigurowanie nie wiem. To znaczy wszystko fajnie załadywało mi listę rzeczy, ale nie bhyło aktualizacji.
naprawdę nie polecam Luna rss przez ten program straciłem cłą bibliotekę źródeł.wcześniej korzystałem z RSS OWL zachciało mi się wymiany zaimportowałem źródła do pliku luna je odczytała i wszystko było świetnie do zamknięcia systemu na zajutrz okazało się ,że zostało jakieś 5 źródełek
Poza tym kolejny błąd tego jest taki, że zmiany jakie mu dokonuje nie zapisują się a opcja save jest niedostępna. Nie wiem czy to jakieś chwilowe i to naprawią czy ten program tak ma. Dodaje nowy podcast, restartuje program i mi on znika no super fajnie muszę za każdym razem wprowadzać ten sam rss
Podsumowując ten program się do niczego nie nadaje, jest łakomy na zasoby komputera, jak spróbowałem coś nim pobrać to cały komputer się przycina. A więc poszukiwania ciąg dalszy.
Luna jest szypka to fakt, ale coś nie bardzo umie w niestandardowe feedy nie wiem czy to taka kfestia, ale co któryś kanał z mojej listy nie wchodzi bo unable to parse feed. W Tb zaś wjeżdża jak w masło.