Ktoś mi powie o co teraz chodzi z Quizwaniem i tym trybem interakcji? Ekran wpo włączeniu obraca się w poziom i nie dość, że nie wiadomo teraz gdzie co jest to holernie się to muli. A jak wiadomo tutaj liczy się szybkość. Na obecną chwilę nie da się grać.
jeszcze jest dungeons and such, kture jest w wersji demo pod nazwą dungeons lite Jeszcze jest hatchi W hatchi hodujemy takiego stworka. Trzeba go karmić i o niego dbać. Jeszcze mamy world empire2027. W tej grze mamy kraj, i musimy zrobić tak, by stał się europejskim imperium. Jeszcze mamy audio game hub. To takie centrum mini gierek audio. Jeszcze z takich gier mamy Galactic colonies. Tutaj musimy rozwijać i kolonizować rużne planety. Wszystkie wymienione przezemnie propozycję są dostępne dla nas.
W Quizwaniu opracowali własny system dostępności, jakby swój screenreader. Na Androidzie dzięki temu jest w końcu dostępne jakotako po latach. Dlatego tryb interakcji.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie mogę znaleść tego hatchi. Albo zła pisownia, albo już nie ma tego w apstorze.
- (bobo22): jeszcze jest dungeons and such, kture jest w wersji demo pod nazwą dungeons lite Jeszcze jest hatchi W hatchi hodujemy takiego stworka. Trzeba go karmić i o niego dbać. Jeszcze mamy world empire2027. W tej grze mamy kraj, i musimy zrobić tak, by stał się europejskim imperium. Jeszcze mamy audio game hub. To takie centrum mini gierek audio. Jeszcze z takich gier mamy Galactic colonies. Tutaj musimy rozwijać i kolonizować rużne planety. Wszystkie wymienione przezemnie propozycję są dostępne dla nas.
witam, jeśli hodzi o gry, to polecam Azmar Quest W tej grze chodzi o to, że mam sześć rozdziałów. To jest takie tekstowe RPG. I po prostu musimy dokonać decyzji w historii, możemy tam walczyć. A nawet musimy możemy tam też zaprosić znajomych, aby walczyć z nimi, itd. Mamy dostępny lochy. I jeszcze trzeba dodać, że gra jest po angielsku. Gra jest oczywiście darmowa. Z opcją wykupienia subskrypcji, lub dożywotniego planu. Ale nic to nie wpływa na rozgrywke.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
This site uses cookies to enhance your experience.