Nadgryzione jabłuszko, forum tekstowe.

Fajne i bezpłatne gry na iphonea.

Założony przez iskierka1983 26 wpisów ostatni wpis 7 miesięcy temu Strona 1 z 2

#1 Zarchiwizowany

Czy zna ktoś ciekawe gry na iphonea?
Szukałam czegoś na wszystkich forach, ale chyba takiego wątku nie znalazłam.

Hmm. Troszke tego jest: Dice world, quizwanie, lords&knights, circus masters revenge, bitlife.
Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę.

Quizwania nie mogę znaleść w appstorze. Była jeszcze kiedyś gra milionerzy quiz polskie, ale teraz już jej chyba nie ma, a szkoda, bo to była fajna gra.

#4 Zarchiwizowany

Ja też tego Kuizwania nie mogę znaleść

A te milionerzy quiz polskie to jest jeszcze w app storze?

Ale mi nie chodzi o quizwanie. Mi chodzi o grę milionerzy quiz polska, była prezentowana w 2017 roku w tyflopodcaście zarówno dla androida jak i iosa. Pozdrawiam.

Wydawcą tej gry był walkmemobile, czy jakoś tak.

Milionerzy quiz jest jak najbardziej dostępna, a jej wydawcą jest Marco Batista, chyba że na przestrzeni kilku miesięcy coś się zmieniło. W każdym razie ja ją mam i normalnie działa. Co do Quizwania, to kto zmienia nazwy trzy razy w roku? Gdybym chciał pobrać to też bym się zdziwił. Sprawdzę to jeszcze dzisiaj.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Ok, faktycznie Quizwanie nazywa się teraz Quizduel, to trzecia nazwa tej gry w ciągu roku. Milionerów jakotakich od Marco Batisty faktycznie już niema, ale jest apka Quiz wiedzy ogólnej identycznie dostępna, o bardzo podobnych zasadach i nawet z identycznym podkładem muzycznym. Różnica jest tylko taka, że tam gramy na punkty, nie na pieniądze, ale dalej mamy do dyspozycji koła ratunkowe i możemy sobie wykupić dodatkowe, lub otrzymywać po przez oglądanie reklam.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Ja tych starych milionerów mam, tylko daaawno nie grałam i nie wiem, czy na nowym ios działają jeśli już ich nie ma w appstorze. Jeszcze jest gra mobile aquarium, gdzie ma się ileś dolarów na start, kupuje się rybki, karmi się je, sprząta akwarium, a gdy osiągają odpowiednią wagę to się je sprzedaje. Tylko trzeba uważać żeby się nawzajem nie pozjadały.
May the force be with you.

#12 Zarchiwizowany

Dostępne to jest dla nas?

Oczywiście, tylko że po angielsku.

#14 Archived

Grałam w to i albo jestem jakaś lewa, albo nie umiem.

Czego dokładnie nie rozumiesz?

#16 Archived

Nie wiem, czy ja za wolno karmię te rybki, bo szybko kończę i muszę kupować nowe rybki, bo mi się zjadają chyba.

#18 Archived

A no może dla tego mi się zjadały.
Jakieś tam nazwy są, ale to chyba bardziej kolorami się rużnią.

Są do wyboru, ale z tego co pamiętam za inne niż klasyczne to trzeba chyba płacić. Nie wiem, bo ja zawsze miałam te domyślne. Może po prostu na start weź sobie jedną, max dwie, to będzie mniejsze prawdopodobieństwo że się pozjadają.

Xd z tymi rybkami to mnie rozwaliło, chyba aż ogarne.