"Grobowiec jest zbudowany z cegły mułowej , składającej się z głównej komory grobowej i trzech dodatkowych pomieszczeń, a ściany wewnętrzne pokryte są białym tynkiem." Hm... Skomplikowaną budowę mają te cegły.
- Bajzel mam w aucie bo wiesz jak to jest, tata chwilę pojeździł i już mi coś rozlał pod nogami. - Oj, ale co on tam rozlał? - pytam siostry. - Jakiś płyn do oleju. - Czekaj, co? - O jezu, zmęczenie materiału, miałam powiedzieć że jakiś płyn czy olej do silnika, a mi się źle powiedziało. - Hahaha - Ale jakby wziąć płyn i olej, i dodać emulator to można by zrobić emulsję. Poskładało mnie
Piszę list na maszynie czarnodrukowej. Podaję koleżance adres, o który mnie prosiła: Ulica Zjednoczenia... Powinno być prawidłowo. Ale że palec mi zjeżdża z klawisza, to w rezultacie napisałłam: Ulica Zjedboczenia
"Poszukuję asystenta zbawienia dla 81-letniej starszej, bliskiej mi pani; okolice Piaseczna" **EDIT: Chodziło oczywiście o asystenta zdrowienia
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
This site uses cookies to enhance your experience.