Humor, gry i zabawy

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Założony przez daszekmdn 1313 wpisów ostatni wpis 4 godziny temu Strona 57 z 66

"Popularne boysbandy są w Chinach zakazane, ponieważ ich wokalistki rzekomo wyglądają zbyt kobieco."

#1122 1 polubienie

Wroclaw, oddam, kupię, sprzedam:
"sprzedam jajka, 1.20 ZŁ/SZT, z wolnego rozbiegu"
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#1123 5 polubień

"Mają takie też chrupki betonowe i powiem szczerze, wracają wspomnienia, jak się je je. Co prawda zjadłem całą paczkę około 14, a po 22 jeszcze mi się odbijały bardzo bardzo mocno aż nieprzyjemnie, ale cóż, taki smak."

Jak betonowe, to nic dziwnego, że mu się odbijały. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1125 9 polubień

Polecamy dania kuchni chińskiej - makaron z wieprzowiną i warzywami, sajgonki z wieprzowiną, żebraka w sosie pomidorowym.

#1126 1 polubienie

No, żebraka to nie chciałabym jeść. XD Nie dość, że biedny, to jeszcze chcą go zjadać. :D To jest kanibalizm proszę państwa. XD
Give me a sign.

#1127 1 polubienie

Wirtualne media:
"Rok temu miały miejsce zmiany w władzach mediów publicznych, które miały związek z uformowaniem się nowej kolacji rządzącej po wyborach parlamentarnych w Polsce. "
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1128 1 polubienie

W nowych stopach reklamowych Blika występuje aktor Michał Czernecki.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Ciężko mi to przyznać, ale teraz jestem gotów do zbijania ludzi. Błąd w reportażu
Happy hacking

#1130 6 polubień

Usłyszane w jakimś podcaście kryminalnym: Interesował się zagadnieniami BDSM i sadomachonizmem :P

#1131 3 polubienia

Jakie to... Poetyckie...
"Liczba płatności dokonanych podczas poetycznej tranzakcji nie ma żadnego znaczenia."

#1132 1 polubienie

Mój tata zamiast powiedzieć papa hej, to powiedział haha pej.
Happy hacking

dobra usługa - płacisz pokazując swój osobistyczny banan z twarzy. im szerszy, tym większa promocja od transakcji.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#1134 2 polubienia

"Przed świętami wysyłałam do pracowników przelewy o tytule "premia wyznaniowa". Księgowy dzwonił dopytać, o jakie wyznanie chodzi."

"Poradnia Rozwoju i Wsparcia Psychicznego poza wsparciem w trudnych sytuacjach oferuje także działania wpierające rozwój funkcjonowania psychologicznego, zarówno w sferze społecznej, jak i indywidualnej."

#1136 3 polubienia

Kolejny raz wpadł na jeździe "na podwójnym gazie". Trafi za kartki na pół roku
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Stop PCK, i CpK i innym nazwom

Godziłaś dzwoniłę
i pilla zamiast pizza
to jak na razie moja topka tego tygodnia
Happy hacking

#1139 2 polubienia

wygoda korzystania na dowolnym urządzeniu w streamingu, bez konieczności ściągania i wygrywania plików.
Ale ja lubię wygrywać. Chlip, chlip.
Happy hacking

PZN Okręg Śląśki. Polski Związek Niwidomych ...
Dziwna ta śląska godka
Happy hacking