Podobno to jest jedno ze zdań wyłapanych przez korektorów. No i całe szczęście. :D "Był to jednak odosobniony przypadek, który, co warto podkreślić nie jest w takich przypadkach częstym zjawiskiem."
"Paluszek w buzi malej dziewczynki to próba zaspokojenia głodu. Ale ssanie palca może się także stać źródłem przyjemnych doznań zmysłowych, które bez udziału świadomości przekształcają się w doznania zmysłowe.: Czy tylko mi się to kojarzy nieco... seksualnie?
FB: Sprzedam na 4 latka Odbiór Miłosław lub InPost To raczej wynajmie :D jak po 4 latach zwrot. Wiem, że nie o to chodzi, ale po prostu rozkmina mnie złapała i mnie rozbawiło.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wczoraj rozmawiam z narzeczonym. Opowiadałam mu o tym, że pomagałam mojemu najstarszemu siostrzeńcowi w angielskim i tłumaczyłam zasady, kiedy przed rzeczownikami stawiamy A, an, a kiedy nic nie stawiamy. I opowiadam dalej, że trochę inaczej jest, kiedy przed rzeczownikiem stoi przymiotnik, bo wtedy a albo an stawiamy przed przymiotnikiem opisującym rzeczownik. I zamiast powiedzieć "przed przymiotnikiem, prawie powiedziałabym "przed przeciwnikiem".
Pojechałam wczoraj z mamą do Borowia. Poszłyśmy na zakupy. Co jakiś czas pytałam, co potrzebujemy kupić, chcąc pomóc mamie jakoś w tych zakupach. I przypadkowo wymsknęło mi się: "A pranek do proszku bierzemy"?
FB: Znów niby nie pomyłka, bo są fotki, ale mnie rozbawiło i wzięło again na rozkminianie. Sprzedam.Pyzdry Dla wyjaśnienia, Pyzdry to miasto w WLKP więc widzę że ktoś bogaty skoro ma całe na wyłączność i może spieniężyć.
Przepraszam, ale dostawa opóźni się conajmniej 25 minut przez kotki i duży ruch na mieście.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Takiego technikum ani kierunku nie znam. :D "Siema, trzeba laptopa z Windowsem dla dziewczyny, zastosowanie: proste programy księgowe ze względu na kierunek w technikum netflix, "