Żołnierze! Generał jest jak wasza matka, kurwa wasza mać! -- (Zuzler): A oto historyjka pokazująca, jak niepotrzebne i zgubne bywa nadużywanie wulgaryzmów. :D
Dziś rano, obmacawszy się nieco (no co, jak nie skorzystam z lustra, to chociaż to mogę :D), oznajmiłam z wielkim zadowoleniem: - Nno, mam piękne nogi i chuj. Zreflektowawszy się, dodałam zaraz: - No co, ładna jestem kurwa. Żeby nie to, że nie kurwa - dodałam szybko, gdy dotarło do mnie jak z kolei to zabrzmiało.
Przyznam szczerze, że nie wiem czy jest to regulowane przez jakąś ustawę, czy tylko poprzez regulaminy przewoźników. Ale tak z PKP Intercity w polregio Nie ma obowiązku kupowania biletu dla psa asystującego wystarczy okazać certyfikat psa stojącego nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby ktoś mnie o ten certyfikat zapytał.
W naszych wnętrzach znajdziesz wszystko czego potrzebujesz - zaciszne miejsce do pracy zdalnej, piekne widoki za oknami naszego Lobby Baru, niesamowicie klimatyczny ogród, który latem zieleni się w pełni i nutę historii, która czeka w Resaturacji na poziomie -1.
Sprawdziłem w Google aż, bo możę ja jakiś niedouczony, ale chyba jednak nie ;) Co tu dużo mówić. Była saturacja, to teraz czas na resaturację. Kij bąbelki strzelił.
Bezpośrednio po "rozczarowaniu" był to najliczniejszy Kościół adwentystystyczny, który skupił ok. 75% wszystkich adwentystów. Został też najwcześniej zorganizowany (1845),
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Informacje na temat warunków przyznawania dodatku pielęgnacyjnego do emerytury lub renty uzyskasz w każdej palcówce ZUS lub na naszej stronie internetowej
"Marka odzieżowa założona przez rapera zajmująca się wytarzaniem produktów takich jak się m.in. koszulki, czapki, spodnie, " Ciekawe w czym to tarzają...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Temat nie jest śmieszny, ale pomyłka cudaczna. Nie umiem szanować dziennikarzy, którzy piszą artykuły tak bardzo niepoprawnie. Cytat: Abp Wiktor Skworc, odpowiedzialny za proces beatyfikacyjny czcigodnego Sługi Bożego ks. Franicszka Blachnickiego oraz bp Adam Wodarczyk, postulator tegoż procesu, wystosowali komunikat odnoszący się do wyników śledztwa prowadzonego w sprawie śmierci założyciela Ruchu Światło-Życia, które wykazało, że duchowny został zamordowywany.