I jeszcze taka śmieszna sytuacja z wczoraj, siedzę sobie na tt i mówię, że muszę iść do toalety, a dwóch kolegów rozmawiało o czymś innym i w czasie, kiedy skonczyłam swoją kwestię jeden z nich mówi do drugiego. Chyba już się nie da.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Hej miałam ostatnio podczas grania z bratem w grę Naruto dwie zabawne sytuacje trafiające w punkt. Pierwszachwilę po rozpoczęciu rundy moja postać powiedziała tak: "Let me hit you.", a druga to było już pod koniec rundy, brata postać się odzywa i mówi: "Yours eyes can't see nothing.". Pękaliśmy ze śmiechu przez kolejne 5 minut.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Pewnego razu nasze regionalne radio reklamowało audycję o chorej dziewczynce i padło takie oto zdanie: Antosia ma ogromną wadę wzroku jednak pomimo okularów nadal się jąka
A w tej grupie np sami ludzie których ktoś zostawił :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ze wspomnień szkolnych odmienialiśmy przez przypadki czarny koń. I koleżanka mówi: komu czemu czarnemu koniemu. I drugie również z mojej klasy. Nauczyciel się pyta: Co ludzie robią, by umocnić wydmy? A koleżanka odpowiada: Sadzą. I nastaje cisza. A nauczyciel po krótkiej chwili pyta: Ale co sadzą? Wielkie susy przed wydmami? A chodziło o sadzenie traw by umocnić wydmy.