Co się stało z przeglądarką youtube.
Wróć do Pytania i odpowiedzi#141 gumeczka3
ja narazie nie miałam jak używałam ostatnio odtwarzał normalnie
#142 lukasz1993258
aha, czyli to chyba tyylko dzieje sie w becie.
#143 gumeczka3
teraz sprawdzałam i masz rację też mam ten komunikat
#144 lukasz1993258
pewnie znowu coś youtube zmieniać chce
#145 gumeczka3
niewiem ale woogóle nic się żadnym programem nieda pobierać chciałam sobie pobrać piosenkę i guzik pisze mi że pobieranie z youtube jest wyłączone dlatego pontez niechce działać prubowałam teraz na edge i zobaczyłam ten komunikat
#146 lukasz1993258
dobrze by było, gdyby wprowadzić możliwość zapamiętywania formatu zapisu.
#147 Prof.Falkowicz
to jest ok propozycja trafna Łukasz
#148 lukasz1993258
i nadal jest tak, że przy nie których plikach wyskakóje, że yt przstał działać, i że trfa wyszukiwanie problemu., i że system windows powiadomi cie, jak znajdzie rozwiązanie czy jakoś tak.
najdziwniejsze to jest to, że trzeba pare razy na tym pliku dać aby odtworzył, to za kturymś razem za trybi.
#149 gumeczka3
a u mnie na każdym pliku tak jest
#150 Prof.Falkowicz
teraz jest tak że można wyszukać dany plik ale czasem odtworzy go a czasem nie, ale nie ma przycisku pobierz tylko jest przycisk odtwarzaj i przycisk skopiuj adres url do schowka
#151 lukasz1993258
bo z racji przysunięcia premiery eltena 2. 4 taka możliwość będzie od 24 stycznia.
#152 Prof.Falkowicz
rozumiem Łukaszu dzięki
#153 gumeczka3
znowu przesunęli? no niewierzę
#154 daszekmdn
Wina YT DL
#155 Prof.Falkowicz
a czemu nie można nic odtworzyć powiecie mi?
#156 daszekmdn
Bo się zepsuło zapewne, co tu więcej można powiedzieć?
#157 Prof.Falkowicz
tak Daszku tylko dziwne jest to że pliki wyszukuje ale jak dam odtwarzaj to wraca do wyników wyszukiwania
#158 papierek
w becie działa po aktualizacji youtube, po wyjściu do stabilnej obecnej bety też będzie pewnie działać.
#159 Krzysztof
Witajcie,
A gdzie przycisk pozwalający na pobranie utworu na dysk?
Chodzi o to, że po wyszukaniu żądanego utworu mogliśmy po kliknięciu na niego albo go odtworzyć, albo skopiować adres Youtube do schowka.
Kiedyś była jeszcze możliwość pobrania na dysk.
Wybierało się format zapisu i folder.
Pozdrawiam,
Krzysztof.
#160 gumeczka3
niema