Co się stało z przeglądarką youtube.
Wróć do Pytania i odpowiedzi#221 lukasz1993258
stronka youtube wcale nie jest taka zła.
nie wiem, czy naprawdę jest sęs dalej rozwijać youtube na eltena, skoro co chfile mają być takie problemy.
#222 Bartek1
Jest nowa wersja dodatku youtube.

#223 Bartek1
I już jest naprawiony błąd z opcją dalej.

#224 lukasz1993258
no, to nie ma się co tak cieszyć, bo prędzej czy puźniej wiadomo, do czego dojdzie.
#225 sanklip
A ja mam pytanko.
Bo na jednym z komputerów mam system win7.
Czy to ma jakiś wpływ na eltenowskiego youtuba?
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#226 Prof.Falkowicz
nie to nie ma wpływu, bo ja też na moim starym komputerze mam windowsa 7 i jest ok
#227 papierek
tak, znowu działa, jedynie to szkoda, że elten nie potrafi zrobić autoupdate tych swoich programów
#228 djsenter
Ogólnie to sens jest, bo szybciej i pomimo wszystko łatwiej.
I brak reklam, jeżeli nie ma się tych at blockerów i co jeszcze.
-- (lukasz1993258):
stronka youtube wcale nie jest taka zła.
nie wiem, czy naprawdę jest sęs dalej rozwijać youtube na eltena, skoro co chfile mają być takie problemy.
--
#229 lukasz1993258
niby tak, ale fak faktem, ciągle nawala.
#230 sanklip
A jak zaktualizować ręcznie youtube?
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#231 lukasz1993258
wprogramach
#232 Julitka
Maro, to nie twórcy Eltena nie nadążają, tylko twórcy Youtube DL.
I skąd teza, że da się tylko w Opusie, Waw i Ogg, skoro da się na pewno w MP3 (sprawdzone) i w formatach video?
-- (mara):
Oto 2 główne powody, dla których lepiej korzystać ze strony i programu pontes media downloader:
1. Jak widać, youtube jest aktualizowany na tyle często, że twórcy eltenowego programu nie nadążają za jego aktualizacjami.
2. Pontes media downloader ma o wiele więcej formatów zapisywania pobranych plików.
W eltenie teraz da się zapisywać tylko w opusie, wav i ogg.
Dla porównania, pontes media downloader ma o wiele więcej formatów do wyboru, np. flac i mp3, są też dostępne formaty wideo dla osób widzących, które chcą nietylko posłuchać teledysku, ale także go obejrzeć.
Wybór jest wasz, ale ja bym wam radził zainstalować pontes media downloadera, eltenowy program usunąć i wyszukiwać wszystko za pomocą strony i pobierać pontes media downloaderem.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#233 mara
Ta teza z formatami plików powstała, gdyż nie wiedziałem, do czego służy eltenowy program ffmpg format codes.
Jak się go nie zainstaluje, można pobierać i konwertować pliki tylko w formatach wav, ogg i opus.
Jak w pontes media downloaderze w polu target format wybierze się no conversion, pobiera się z youtuba oryginalny plik w formacie mp4, czyli z wideo.
Jak się wybierze jakąkolwiek inną obcję, po pobraniu, materiał jest konwertowany.
Da się też w obcjach wybrać, czy oryginalny plik powinien być usunięty po zakończeniu jego konwersji i jak się to odznaczy, po pobraniu oryginalnego pliku jest on kopiowany przed rozpoczęciem konwersji i dzięki temu wtedy można mieć i oryginalny plik wideo w formacie mp4 i audio w wybranym formacie.
#234 daszekmdn
O tak! Popieram bardzo :), oby takich osób więcej.
-- (Bartek1):
Ja chyba zaczne korzystać ze strony.
--
#235 misiek
Wszystko pięknie, ale na stronie jest jedna irytująca rzecz, mianowicie reklamy, nieżadko po kilka i to zbyt długich.