Transkrypcja
Dobra, jeśli o mnie chodzi, to chciałbym Wam powiedzieć o wszystkich moich marzeniach, tych bardziej i mniej prywatnych, a więc zaczynamy od takich zawodowych, czyli, albo też związanych z moim hobby właśnie, czyli na przykład chciałbym robić profesjonalne słowiska, bo w tym momencie też jednak amatorszczyzny, jakby nie patrzeć.
Chciałbym też może jako aktor być, właśnie grać jako aktor w takich słowiskach, oprócz montowania dźwięków i tak dalej. Chciałbym być w miarę sławnym raperem, może nie jakiś wow, miliony wyświetleń, bo to by było, wtedy bym się zmienił na gorsze pewnie, bo najczęściej tak jest właśnie.
No ale kilka tysięcy przynajmniej wyświetleń chciałbym właśnie ze strzelcem i tam kto by jeszcze chciał właśnie dobre rapsy robić, żebyśmy byli znani i szanowani, prawda, jako raperzy, młodzi raperzy właśnie.
I...
Dobra, to jeżeli chodzi o karierę, to chyba na razie wszystko, albo pisarzem bym chciał być, jakieś dobre książki pisać, czy tam opowiadania, jakieś takie wiersze może też, lubię takie rzeczy.
Dobra, teraz takie bardziej prywatne, no cóż, chciałbym mieć w końcu, żeby mi się trafiła jakaś dziewczyna, która, no, trochę o tym mówić, to człowiek się wstydzi, ale dobra, co mi tam, więc chciałbym mieć dziewczynę, może w sumie nie,
Polkę chyba nie, bo ja, szczerze mi jakoś Polki nie kręcą, jeżeli tak mogę powiedzieć, no i tak, i żeby była kochająca, żeby mnie nie zradzała, żeby pomagała i rozumiała, prawda, żeby nie musiał za dużo jej mówić, na przykład jak się czuje, coś tam, żeby rozumiała, żeby od razu wiedziała, o co mi chodzi, wiem, to są chore marzenia, prawda, do niezrealizowania niby, ale cholera wie, bądź mi dobrej myśli, dziękuję.
Dziękuję.