Nie mija się z celem, bo te awarie i tak są randomowe i możesz na SOS lądować tylko raz dziennie, więc jak przypadkiem Ci się zdarzą dwie awarie pod rząd to i tak się rozbijesz.
mam pytanie wystartowałem powiedziało mi rze start sie powiudł a siee znowuu rozbiłem i niewiem kurna jak
Przeczytałeś log zdarzenia (plik black box, który otwiera się po rozbiciu się, albo ewentualnie jeśli się nie otworzył z jakiegoś powodu lub go zamknąłeś, znajdziesz go w głównym folderze eurofly.
jurz leciałem to było miendzy londowanie w bostonie i jak wystartowałem z bostonu komputer powiedział rze start ssie powiudł a 5 sekund puźniej bum i spadłem
nie naprawde niewiem co nawaliło trohe sie fkurzyłem ale to jurz naprawde śmieszne sie robi
Gdyby tak było, wtedy powód wypadku brzmiałby "Podwozie w dole", a nie "Rozbicie się".
Z tego, co wiem, "Rozbicie się" wyświetla się tylko gdy samolot wpadnie w burzę albo gdy awaryjnie nie wyląduje się, gdy jest komunikat o awarii czegoś.
To drugie na pewno odpada, bo krytyczne zdarzenia są wyłączone.
Z tego, co wiem, "Rozbicie się" wyświetla się tylko gdy samolot wpadnie w burzę albo gdy awaryjnie nie wyląduje się, gdy jest komunikat o awarii czegoś.
To drugie na pewno odpada, bo krytyczne zdarzenia są wyłączone.
Witam!
Ja teraz lecę i zauważyłem jak opuściłem lotnisko to nadal widzę dwie częstotliwości.
Częstotliwośc naziemnąi tą do wież.
Czy powinno tak być?
Ja teraz lecę i zauważyłem jak opuściłem lotnisko to nadal widzę dwie częstotliwości.
Częstotliwośc naziemnąi tą do wież.
Czy powinno tak być?
Znam ten bug, to jest wkurzające.
To jest bug tworzący że tak powiem fałszywe pozwolenie na lądowanie.
Fałszywe dla tego, że jak potem sprubujesz dolecieć do celu i potem wylądować nie prosząc o pozwolenie, rozbijesz się i powodem wypadku będzie brak pozwolenia.
Gdy się to zdarzy następnym razem i za raz po starcie zobaczysz, że jest częstotliwość obsługi naziemnej, jak najszybciej naciśnij ctrl+f1.
To powinno anulować i tak niedziałające pozwolenie na lądowanie i częstotliwość obsługi naziemnej powinna zniknąć.
Niestety jednak muzyka w powietrzu nie zostanie przywrócona tak od razu.
To się stanie dopiero gdy zaczniesz lecieć nad morzem (wtedy będą słyszalne fale morskie) albo przekroczysz granicę państwa, które ma inną muzykę, niż państwo, w którym jesteś.
Dla przykładu, jeśli jesteś w Emiratach Arabskich i przekroczysz granicę Omanu, nic się nie stanie, bo te 2 państwa mają tę samą muzykę.
Jeśli jednak przekroczysz granicę Arabii Saudyjskiej, wtedy muzyka zostanie przywrócona, gdyż Arabia Saudyjska i Emiraty mają 2 różne tracki.
Z tego wniosek, że jeśli lecisz nad USA (wszystkie stany USA mają ten sam track, który jest nudny tak btw) albo np. masz polecieć z Warszawy do Szczecina i trafi się ten bug, wtedy muzyka nie zostanie przywrócona bez względu na to, czy anulujesz to fałszywe pozwolenie czy nie.
To jest bug tworzący że tak powiem fałszywe pozwolenie na lądowanie.
Fałszywe dla tego, że jak potem sprubujesz dolecieć do celu i potem wylądować nie prosząc o pozwolenie, rozbijesz się i powodem wypadku będzie brak pozwolenia.
Gdy się to zdarzy następnym razem i za raz po starcie zobaczysz, że jest częstotliwość obsługi naziemnej, jak najszybciej naciśnij ctrl+f1.
To powinno anulować i tak niedziałające pozwolenie na lądowanie i częstotliwość obsługi naziemnej powinna zniknąć.
Niestety jednak muzyka w powietrzu nie zostanie przywrócona tak od razu.
To się stanie dopiero gdy zaczniesz lecieć nad morzem (wtedy będą słyszalne fale morskie) albo przekroczysz granicę państwa, które ma inną muzykę, niż państwo, w którym jesteś.
Dla przykładu, jeśli jesteś w Emiratach Arabskich i przekroczysz granicę Omanu, nic się nie stanie, bo te 2 państwa mają tę samą muzykę.
Jeśli jednak przekroczysz granicę Arabii Saudyjskiej, wtedy muzyka zostanie przywrócona, gdyż Arabia Saudyjska i Emiraty mają 2 różne tracki.
Z tego wniosek, że jeśli lecisz nad USA (wszystkie stany USA mają ten sam track, który jest nudny tak btw) albo np. masz polecieć z Warszawy do Szczecina i trafi się ten bug, wtedy muzyka nie zostanie przywrócona bez względu na to, czy anulujesz to fałszywe pozwolenie czy nie.
Chciałam zarejestrować swój profil, a oni mnie proszą o identyfikator składający się z jakichś cyfr, a ja nie wiem co wpisać.
Jak chcę później zarejestrować profil, to zamyka się gra i wyskakuje mi na pulpit.
Jaki mam wpisać to ID?
Jak chcę później zarejestrować profil, to zamyka się gra i wyskakuje mi na pulpit.
Jaki mam wpisać to ID?
Już wiem o co chodzi. Musisz napisać do Stefana kissa, że chcesz zarejestrować swój profil i oni ci powinni podać numerktóry ty powinnaś wpisać jako identyfikator. Może oni tozrobili dlatego, by nie mieć fałszywych kąt i by osoba miała tylko jeden profil, tak misię przynajmniej wydaje.
@ Iwkan, dziękuję.
Nie ma za co. Napisać warto, bo oni ci dadzą najpewniejszą iinformację. Ja miałam sytuację kiedy kasowałam profile i wtedy by nie stracić wszystkich zadań musiałam je przypisać do profilu, który chciałam zostawić. I wtedy dostałam właśnie taki kod. Pewnie dostaniesz odpowiedź jutro lub pojutrze, ale napewno odpiszą.