#341 matius
Jak stoisz to dziobu nie podniesież. Zprubuj jak jedziesz. Ja robie tak, że rozpendzam do danej prętkości, klapy już zrobione, dopiero podnosze. Albo przy kategorii dwa daje alt z i wklepuje 500.
#342 Prof.Falkowicz
a jak sie ustawia wysokosc w pierwszej kategorji przy sk737?
#343 matius
Nie da się ustawić. Samemu trzeba pilnować. Tylko na kategorii dwa można ustawiać.
#344 Prof.Falkowicz
a jesli jestem ustawiony na pólnoc odrazu i mam komunikat z wierzy eska 737 masz pozwolenie na start z pasa na wprost to jak sie na ten pas ustawic?i jak kontynuowac kurs na pólnoc zeby odrazu po starcie sie nie rozbic?
#345 Irniss Konto zarchiwizowane
jesteś na nim jedź prosto
#346 Prof.Falkowicz
ale jak pokazesz mi?
#347 mojsior
powiem to co zawsze akurat jest przetłumaczona bardzo dobrze dokumentacja.
Przed chwilą sprawdziłem wejdź do folderu docs/pl i w pliku quickstart dowiesz się wszystkiego co trzeba
#348 Prof.Falkowicz
to czytalem tylko skruty ale sprawdze jeszcze raz
#349 Prof.Falkowicz
przeczytalem dokumentacje ale jeszcze cos robie zle ale nie wiem co
#350 nuno69
No to rob zle az zrobisz dobrze. No blagam was.
#351 Prof.Falkowicz
no wiesz kolego ja nie jestem biegly w tej grze wiec potrzebuje nauczyciela lub nauczycielki która mi pokarze moje bledy a ktos kto ja przeszedl cala tak jak irmis bedzie napewno dobrym nauczycielem tej gry chodzi mi tylko o to zeby ona polaczyla sie ze mna przez remote i patrzyla co robie nie tak bo nie chodzi mi o to zeby ona przeszla ta gre za mnie tylko zeby nauczyla mnie jak w nia grac czaisz?
#352 nuno69
A walnij się w łeb i zapytaj: "A kto nauczył Irniss grać?"
#353 Prof.Falkowicz
no kto ja nauczyl?
#354 daszekmdn
Sama się nauczyła.
#355 Prof.Falkowicz
no to sie jej chwali, to moze mnie teraz nauczyc jako dobra nauczycielka i kolezanka, hahahaha
#356 nuno69
No nie przyjacielu, dlaczego masz zerowac na wiedzy innych? Skoro ona sie nauczyla, to ty tez mozesz.
#357 Prof.Falkowicz
nie chce zerowac na jej wiedzy, przyjacielu tylko chce zeby patrzyla co i jak robie i w razie czego mnie poprawila a kolezenska pomoc to chyba nie jest zerowanie na wiedzy innej osoby tylko dzielenie sie ta wiedza a to nie jest nic zlego pomóc jesli wiem jak to zrobic
#358 mojsior
ja myślę że pomożemy koledze ignorując jego wiadomości
#359 mojsior
Przepraszam za mój poprzedni wpis trochę mnie poniosło.
Czy naprawddę jest tak ciężko napisać do klaudii czyli irnis i poprosić ją prywatnie o pomoc, czy może czekasz, aż klaudia sama przyjdzie do twojego domu i pomoże ci z tą grą.
Ja jestem w stanie wszystko zrzumieć gdyby ta gra była po angielsku albo po francuzku, ale jest po polsku.
Masz nawet podcast na tyflopodcaście nagrany przez jednego z testerów ze słowacji roberta lombina, tyle możliwości nauczenia się.
Wystarczy wyrazić minimum samozaparcia to tak niewiele, a może pomóc.
Ten powiedzmy symulator nie jest aż tak skomplikowany.
To co mają powiedzieć ci, którzy używają profesjjonalnego symulatora od microsoftu, gdzie do każdego samolotu jest inna specyfikacja, inne checklisty, a w powietrzu trzeba ogarniać więcej.
falkowicz sobi
#360 grzegorzm
Rozumiem, że można mieć problem z grą, ale przecież w tyflopodcastach jest wszystko wyjaśnione krok po kroku.