EltenLink

#261 pjetia

plotki są, ale że nie zajmuję się plotkami, to nie będę ich szerzył.

Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
2018-05-14 13:19

#262 pjetia

Tak, ale pod ctrl-a są dostępne tylko te samoloty, które obsługują dane lotnisko, poza tym jeśli robię zadanie przed 5,0, to nie będę miał kategorii trzeciej.
--Cytat (matius):
Jak masz zadanie, to możesz sobie zmieniać samoloty i to robisz pod ctrl a. Tam jest cała lista samolotów jakie masz dostępne. I mam już tam trzecią. Więc jakbym chciał to mogę.

--Koniec cytatu

Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
2018-05-14 13:20

#263 kacper10

jak to jest z pasami na lotniskach 2 i 3 kategorii?
skręciłem na a4 i rozbiłem sie.

2018-05-14 14:54

#264 Celtic1002

A ja sięrozbiłam, bo radar mi piszczał. I nie wiem czemu.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-05-14 15:03

#265 hryniek

@Matius: CHyba tylko w jednym albo w dwóch można zmienić samolot, bo inaczej nie zaliczy, chyba, że coś mylę, tak mi powiedziano, więc się tego trzymam.
@Kacper10:w drugiej kategorii masz od razu pasy a1 a2 a3, w trzeciej grupy a, b i w ktorąś z nich skręcasz i tam dopiero szukasz a1 a2 itp i wtedy w to skręcasz.

Ja teoretycznie robię już te zadania świąteczne, które nie mają tłumaczenia tak by the way.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-14 15:09

#266 matius

Ale mają mieć tłumaczenie. A z tym samolotem to możesz mieć racje. Bo możliwe, że dlatego zadania 5,3 mi nie zaliczało, bo leciałem samolotem trzy kategorji.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-05-14 16:03

#267 Celtic1002

Eeej, a co zrobić jak radar pika?

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-05-14 16:15

#268 matius

Zależy jaki. Jak takie miarowe pip, pip i każe w góre, albo w duł to alarm kolizyjny. Jest ważniejszy niż wieża.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-05-14 16:17

#269 matius

A jeśli szybko i coraz wyżej. To alarm bużowy.

2018-05-14 16:19

#270 matius

Wyminąć tą buże trzeba.

2018-05-14 16:19

#271 hryniek

Jest ważniejszy niż wieża... Niestety tak jest i jest to smutne, bo wieża jest po to żeby ten ruch rozdzielać. Jak już chcą dać namiastkę realizmu to niech t-cas się odzywa poza przestrzenią kontrolowaną.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-14 19:49

#272 kacper10

a co zrobić jak mam komunikat niska temperatura?

2018-05-14 21:08

#273 kacper10

skończyłem misje i jstem na pozycji parkingowej, ale nie misja nie dobiegła końca co mam zrobić?

2018-05-14 21:26

#274 matius

Sprawdź pod shift a co tam masz. Coś może jeszcze zostało?

2018-05-14 21:30

#275 hryniek

Jak masz niską temp to ctrl+shift+q

2018-05-14 21:44

#276 pjetia

O! A co robi CTRL-Shift_q?
--Cytat (hryniek):
Jak masz niską temp to ctrl+shift+q

--Koniec cytatu

2018-05-15 11:58

#277 matius

ctrl shift q - kontrola temperatury
ctrl shift s - radar burzowy
ctrl shift c - radar kolizyjny
ctrl shift v - kontrola wentylacji
ctrl shift p - kontrola ciśnienia
shift s - światła w kabinie
shift f - przednie światła
shift b - światła na ogonie
ctrl shift k - komputer pokładowy
ctrl shift f - radio
ctrl shift t - nadajnik
ctrl shift g - komunikator

2018-05-15 12:50

#278 pjetia

No jak ktoś jest niemyślący jak ja, to pyta o takie głupoty. Sorry!

2018-05-15 13:01

#279 pjetia

No to mam ciekawostkę.
Otóż robię sobie teraz zadanie 3.9 i nie mogę zmienić samolotu na żadną z wyższych kateorii niż pierwsza!

2018-05-15 13:23

#280 daszekmdn

A on sam nie wybiera?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-05-15 13:47