#221 pjetia
Jeśli ktoś chce mimo niedoskonałości tego symulatora przyczynić się do rozwoju spolszczenia, dawajcie znać i będziemy kombinować. wkrótce więcej szczegó
łów.
#222 matius
Ktoś może teraz leci?
#223 matius
Udało mi się przejść tą misje 5,3.
#224 matius
Co to jest? To, że tak szybko pika i raz wyżej i coraz wyżej i tak zmienia.
#225 hryniek
@Matius: buuuuurza, masz to wyminac.
#226 matius
aaaaaaaaaa. dobra na przyszłość będe wiedział.
#227 pjetia
Przy szybkim pikaniu i podnoszącym się dźwięku, oznacza to, że zbliżasz się do burzy. Przy samolotach drugiej kategorii i włączonej autonawigacji (skrót alt-p) po wleceniu w chmurę, lot automatycznie obniża się o 500 metrów..
#228 hryniek
@Pietia: Oznacza to, że samolot już umie sam to wyminąć? Bo pamiętam, że kiedyś tak sę nie dało tylko się konćzyło katastrofą nawet rpzy 3 kategorii.
#229 grzegorzm
a jak to jest z tymi kanałami gdzie można wiadomości z innymi wymieniać? co trzeba z robić żeby to możliwe było?
#230 hryniek
Piszesz zdaje się od 1 do 7 tam gdzie masz tą zaklądkę jakby z wiadomościami, pod tabem to będziesz miał jak komunikator włączysz.
#231 matius
Ja mam zrobione tylko trzy kanały. Angielski, Polski i zerowy.
#232 hryniek
Ja chyba podobnie, już sam nie wiem. ;D, nawet nie wiem jak to poustawiać hihi, ale ciii żeby nikt się nie dowiedział, że nie wiem.
#233 grzegorzm
a jak ten komunikator włączyć?
#234 hryniek
ctrl+shift+g
#235 grzegorzm
dzięki
#236 zegarmistrz
witam serdecznuie to to w niedługim czasie będzie beta eurofly 3 pozdro Michał
#237 Irniss Konto zarchiwizowane
FioMiTeam do usług :D obiecuję więcej nie subordynować :d
--Cytat (hryniek):
A ja się muszę poskarżyć na stewardessę, która się podpisuje tutaj jako Fiomiteam. Skarga generalnie tyczy się nienależytego wypełniania obowiązków.
Wszystko zaczęlo się na eleganckim lotnisku EPWA w Warszawie, leciałem sobie do Litwy, oczywiście nie moglem sobie załątwić... czegoś mocniejszego, bo akurat dilera nie było na mieście. No, ale pilot powinien być przytomny. Postanowiłem w pewnym momencie poprosić o kawę.
Zero współpracy ze mną. Ze, ro! I ja Wam móię: Ogarnijcie to dziewczę, bo do póki ja tu jestem kapitanem... Takiej niesurbodynacji nie będę tolerował. Ja rozumiem, gdyby pionowy statecznik odpadł... Jeszcze bym wybaczył, ale bezpodstawne narażanie mnie na odwodnienie i zaśnięcie za sterami.... TOż to się w głowie nie mieści. :D :D :D :D
--Koniec cytatu
#238 pjetia
Generalnie niezawsze to wymija, ale na pewno opada o 500 metrów. Ja od na prawdę długiego czasu się nie rozbiłem przez burzę, także coś w tym musi być. Ooo. mi dłuuugo jeszcze zejdzie, żeby dojść do samolotów trzeciej kategorii.
--Cytat (hryniek):
@Pietia: Oznacza to, że samolot już umie sam to wyminąć? Bo pamiętam, że kiedyś tak sę nie dało tylko się konćzyło katastrofą nawet rpzy 3 kategorii.
--Koniec cytatu
#239 pjetia
Witamy witamy.
--Cytat (Irniss):
FioMiTeam do usług :D obiecuję więcej nie subordynować :d
--Cytat (hryniek):
A ja się muszę poskarżyć na stewardessę, która się podpisuje tutaj jako Fiomiteam. Skarga generalnie tyczy się nienależytego wypełniania obowiązków.
Wszystko zaczęlo się na eleganckim lotnisku EPWA w Warszawie, leciałem sobie do Litwy, oczywiście nie moglem sobie załątwić... czegoś mocniejszego, bo akurat dilera nie było na mieście. No, ale pilot powinien być przytomny. Postanowiłem w pewnym momencie poprosić o kawę.
Zero współpracy ze mną. Ze, ro! I ja Wam móię: Ogarnijcie to dziewczę, bo do póki ja tu jestem kapitanem... Takiej niesurbodynacji nie będę tolerował. Ja rozumiem, gdyby pionowy statecznik odpadł... Jeszcze bym wybaczył, ale bezpodstawne narażanie mnie na odwodnienie i zaśnięcie za sterami.... TOż to się w głowie nie mieści. :D :D :D :D
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#240 matius
A którą misje Pietia robisz?