EltenLink

#221 pjetia

Jeśli ktoś chce mimo niedoskonałości tego symulatora przyczynić się do rozwoju spolszczenia, dawajcie znać i będziemy kombinować. wkrótce więcej szczegó
łów.

Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
2018-05-12 15:23

#222 matius

Ktoś może teraz leci?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-05-12 15:25

#223 matius

Udało mi się przejść tą misje 5,3.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-05-12 20:00

#224 matius

Co to jest? To, że tak szybko pika i raz wyżej i coraz wyżej i tak zmienia.

2018-05-13 17:32

#225 hryniek

@Matius: buuuuurza, masz to wyminac.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-13 17:55

#226 matius

aaaaaaaaaa. dobra na przyszłość będe wiedział.

2018-05-13 18:57

#227 pjetia

Przy szybkim pikaniu i podnoszącym się dźwięku, oznacza to, że zbliżasz się do burzy. Przy samolotach drugiej kategorii i włączonej autonawigacji (skrót alt-p) po wleceniu w chmurę, lot automatycznie obniża się o 500 metrów..

Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
2018-05-13 20:07

#228 hryniek

@Pietia: Oznacza to, że samolot już umie sam to wyminąć? Bo pamiętam, że kiedyś tak sę nie dało tylko się konćzyło katastrofą nawet rpzy 3 kategorii.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-13 21:20

#229 grzegorzm

a jak to jest z tymi kanałami gdzie można wiadomości z innymi wymieniać? co trzeba z robić żeby to możliwe było?

2018-05-13 22:26

#230 hryniek

Piszesz zdaje się od 1 do 7 tam gdzie masz tą zaklądkę jakby z wiadomościami, pod tabem to będziesz miał jak komunikator włączysz.

2018-05-13 22:26

#231 matius

Ja mam zrobione tylko trzy kanały. Angielski, Polski i zerowy.

2018-05-13 22:30

#232 hryniek

Ja chyba podobnie, już sam nie wiem. ;D, nawet nie wiem jak to poustawiać hihi, ale ciii żeby nikt się nie dowiedział, że nie wiem.

2018-05-13 22:38

#233 grzegorzm

a jak ten komunikator włączyć?

2018-05-13 22:41

#234 hryniek

ctrl+shift+g

2018-05-13 22:43

#235 grzegorzm

dzięki

2018-05-13 22:43

#236 zegarmistrz

witam serdecznuie to to w niedługim czasie będzie beta eurofly 3 pozdro Michał

2018-05-13 23:36

#237 Irniss Konto zarchiwizowane

FioMiTeam do usług :D obiecuję więcej nie subordynować :d
--Cytat (hryniek):
A ja się muszę poskarżyć na stewardessę, która się podpisuje tutaj jako Fiomiteam. Skarga generalnie tyczy się nienależytego wypełniania obowiązków.
Wszystko zaczęlo się na eleganckim lotnisku EPWA w Warszawie, leciałem sobie do Litwy, oczywiście nie moglem sobie załątwić... czegoś mocniejszego, bo akurat dilera nie było na mieście. No, ale pilot powinien być przytomny. Postanowiłem w pewnym momencie poprosić o kawę.
Zero współpracy ze mną. Ze, ro! I ja Wam móię: Ogarnijcie to dziewczę, bo do póki ja tu jestem kapitanem... Takiej niesurbodynacji nie będę tolerował. Ja rozumiem, gdyby pionowy statecznik odpadł... Jeszcze bym wybaczył, ale bezpodstawne narażanie mnie na odwodnienie i zaśnięcie za sterami.... TOż to się w głowie nie mieści. :D :D :D :D

--Koniec cytatu

2018-05-14 02:39

#238 pjetia

Generalnie niezawsze to wymija, ale na pewno opada o 500 metrów. Ja od na prawdę długiego czasu się nie rozbiłem przez burzę, także coś w tym musi być. Ooo. mi dłuuugo jeszcze zejdzie, żeby dojść do samolotów trzeciej kategorii.
--Cytat (hryniek):
@Pietia: Oznacza to, że samolot już umie sam to wyminąć? Bo pamiętam, że kiedyś tak sę nie dało tylko się konćzyło katastrofą nawet rpzy 3 kategorii.

--Koniec cytatu

2018-05-14 11:10

#239 pjetia

Witamy witamy.
--Cytat (Irniss):
FioMiTeam do usług :D obiecuję więcej nie subordynować :d
--Cytat (hryniek):
A ja się muszę poskarżyć na stewardessę, która się podpisuje tutaj jako Fiomiteam. Skarga generalnie tyczy się nienależytego wypełniania obowiązków.
Wszystko zaczęlo się na eleganckim lotnisku EPWA w Warszawie, leciałem sobie do Litwy, oczywiście nie moglem sobie załątwić... czegoś mocniejszego, bo akurat dilera nie było na mieście. No, ale pilot powinien być przytomny. Postanowiłem w pewnym momencie poprosić o kawę.
Zero współpracy ze mną. Ze, ro! I ja Wam móię: Ogarnijcie to dziewczę, bo do póki ja tu jestem kapitanem... Takiej niesurbodynacji nie będę tolerował. Ja rozumiem, gdyby pionowy statecznik odpadł... Jeszcze bym wybaczył, ale bezpodstawne narażanie mnie na odwodnienie i zaśnięcie za sterami.... TOż to się w głowie nie mieści. :D :D :D :D

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

2018-05-14 11:11

#240 matius

A którą misje Pietia robisz?

2018-05-14 11:22