samochody osobowe

jakimi autami mieliście okazję jeździć i jakie oglądaliście

Started by mucha 193 posts last post 1 year ago Page 5 of 10

nie miałem okazji ale z tego co wiem są okrutnie brzydkie ale mechanicznie to naprawdę tani w utrzymaniu rodzinny samochud

No co do brzydkości to wiem. Z rodzinniaków to podobał mi się kolejny na poziomie Doblo Sharan.

Johnson dzięki za wszelkie info. Proszę się nie śmiać z bobków, a co do cabrio to niema jak stara Honda Crx Delsol, lub Bmw e30.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

o to to tak @johnson z rodzinnych mi siępodoba jeszcze touran no ale w nowych 1,9 tdi lubią wycierać się wałek w silniku

Kiedyś myślałem, że ze zdejmowanym dachem to cabrio. Jakimś tami jechałem. Wiem, że to targa, tylko czy ten sprzęcior możnaby było do tego przypisać. Za chuja nie mogę se przypomnieć, co to było.

Z małych przejechałbym się jeszcze raz Tigrą.

ze zdejmowanym dachem to jest kabrio chyba tylko że ten dach jest szmaciany e36 wychodziło z czymśtakim to się nazywa fald dach

ja nie miałem doczynienia z tigrą

Co do motoru 1,4, rzędowca to fajnie dla mnie brzęczał i się zbierał. Więcej o nim nic nie wiem.

no jak na takie autko to i może robił robotę ale odsyłam cię do filmów kikstera do serii motoznawca nie wiem czy oglądałeś on tam miał filmik o tigże chyba

Tera to w programach i filmach moto to ja się nieźle zacofał. Tera mnie wzieło raczej na teorię o sprzętach, które się widziało, albo usłyszało. Sprawdzam se czasem, co było w grach, które grałem.

ja też ię zacofałem kiedyś to ciągle zakup kontrolowany oglądałem

Oooo też się nad tym siedziało. Jeszcze daaaaawno puszczali cuś takiego z zagramanicy Monster Garage. Pamiętam, że bodajże jakiegoś starego Rolsa przerobili na mini szambiarkę i coś jeszcze na jeżdżącą dojarę.

ale i tak klasyką motoryzacyjnych programów był topgirls

Top gear to było coś. Nie zapomnę, jak pokazywali Veyrona z dwa piątego i Schumahera zapierdalającego ich hyba Kią.

ja tego nigdy jakoś nie lubiłem ale wiem że klasyk

albo fajne też na tvn turbo wojny samochodowe jak chandlaże auta sprzedają

Jak tam apropo Atosa. Jest już bardziej za kupnem, czy jeszcze jakoś średnio przekonany?

chyba z tego co pisał to za kupnem