Opaska echolokacyjna Sunu
Wróć do W drodze#61 Wiolinistka
Sunu, tak myślę
#62 Zuzler
Jest jeszcze jedna rzecz, którą zrobi sama opaska, choć najpierw trzeba użyć apki, żeby ustawić, mianowicie wibracyjny budzik.
#63 Piotr
To prawda, aczkolwiek mnie nie działa drzemka, mam apkę na androida.
#64 Wiolinistka
Tak, u mnie budzik działa elegancko!
#65 Piotr
Drzemki również?
-- (Wiolinistka):
Tak, u mnie budzik działa elegancko!
--
#66 zywek
Mnie już te opaskowe nie budzą
#67 Wiolinistka
Drzemki u mnie nie, bo ja nie potrzebuję, budzę się od pierwszego wibru:)
#68 misiek
śpisz z tym na ręce?
-- (Wiolinistka):
Drzemki u mnie nie, bo ja nie potrzebuję, budzę się od pierwszego wibru:)
--
#69 pates
Ja sobie nie wyobrażam zbytnio spać w zegarku czy czymś podobnym
#70 Wiolinistka
Nie, ona jest na szafce i wibruje
#71 Wiolinistka
Po prostu ją słyszę
#72 Elanor
To czemu właściwie chcesz się jej pozbyć, skoro Ci służy?
#73 Wiolinistka
Bo budzik mogę mieć w telefonie, a ona jest dla mnie niewygodna w użytkowaniu, podczas chodzenia. Nie na moją rękę
#74 Elanor
No, to jest fakt, że tak na kobiecą rękę, to średnio wygodne.
#75 Piotr
Ja używałem jej na ręku do spania, no, ale na androidzie jak ustawie w apce drzemkę, to branzoletka i tak nie chce jej zrobić, dlatego pytałem, czy może na Ios, jest inaczej, bo może to coś nie tak w apce, że np. ja niby ją włączam, żeby była, ale jej nie ma.
Powinno to działać tak, że jak zaznacza się drzemkę w ustawianiu alarmu, to podczas wibrowania przejechanie paluszkami w prawo, czy tam w lewo po gładziku opaski powinno dać nam kolejne 5, czy 10 min spokoju, a w praktyce to wibruje jak szalone, aż guzikiem nie wyłączę, no, ale wtedy to już i drugi raz nie zawibruje. :(
ps. Ja tak kombinuję, bo muszę, niestety słuch kiepski, a pół domu ze mną wstawać nie musi.
#76 Wiolinistka
@Piotr, mogę przetestować i Ci powiem, tylko teraz moja Sunu jest u kogoś na małym teście. Ciągle na sprzedaż, bo kolega stwierdził, że mało chodzi i mu się nie przyda
#77 Elanor
Piotrze, trzeba to zgłaszać tam w zakładce pomoc. Oni serio na te zgłoszenia reagują.
#78 Postukujacy
Wziąłem kiedyś tą opaskę na przetestowanie od kogoś kto sprzedawał. Osobiście nie byłem z niej zadowolony. Sprawdzałem ją tak dośc ordynarnie, to znaczy ustawiłem odpowiedni poziom odległości od przeszkody i ustawiłem się na wprost tejże przeszkody. Nie wykrywało choć według wszelkich prawideł powinno. Czasem coś łapało, czasem nie łapało. Zbyt chaotyczne to dla mnie, bym to chciał. Nie zdecydowałem się ostatecznie na jej zakup. Ale nie zniechęcam, jesli komuś miałaby być pomocna...
#79 Elanor
To w takim razie było zepsute, bo wykrywa. Sama odsyłałam, bo też mi się coś takiego zrobiło. I nie, nie da się tego ocenić po kilku minutach, a nawet po jednym dniu testowania, bo trzeba się przyzwyczaić. Owszem, nie jest to jakieś idealne, ale wykrywanie akurat działa elegancko.
#80 Wiolinistka
Zgadzam się:)