Forum

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Forum mieszane

Poprzednia 3 / 24 Następna

lukasz1993258

#41 ·

Transcription

A jednak moje przepuszczenia się sprawdziły, że to było coś związanego z systemem.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#42 ·

1 likes
Transcription

次回予告 次回予告

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#43 ·

2 likes
Transcription

Pieczeń i kotlety już na stoły znoście, Zjeście się o rety, zaraz przyjdą goście. Jeszcze do sałatki oleju dolejcie, Zawsze go dziewczęta w swoim domu nie idzie. Na kujawskim znaś, na kujawskim piecz, Olej raz po dole to jest dobra rzecz. Do sałatek klej, kujawski olej, Olej z pierwszego tłoczenia. Dziękuje za oglądanie!

johnson

#44 ·

Transcription

Do mnie te filmy, filmy te akurat kryminały nie przemawiały, ani W11, ani detektywi, jedyne co w miarę było do obejrzenia to fala zbrodni, także no fajnie, że masz te dźwięki, no ale ja średnio akurat to wspominam, więc no cóż tyle na ten temat mogę powiedzieć.

johnson

#45 ·

Transcription

Szkoda, że akurat to tak długo, no trochę długo trwa i znany tekst, to był na jedynce chyba, kogo witam, kogo goszczę, no to była fajna gierka piraci i jedna z najlepszych, jak nie chyba najlepsza tak naprawdę taka telegra, no bo potem cóż, no co się stało z takimi na telefon jak ludzie się rozkręcili, babki zaczęły prowadzić, no to zamiast takiej giery właśnie, takiego grania w statki, w takim właśnie pirackim klimacie, no bo sam program nazywał się Piraci, no to było tylko to dzwonił ktoś tam, pokaż cycki dosłownie, no i na tym to polegało, także w ogóle nie miało to sensu i nigdzie więcej, nigdzie nigdzie nie widziałem właśnie takiej dobrej gry telefonicznej, czy na telefon, oprócz piratów. Fajny pomysł, fajny pomysł. Dziękuję.

lukasz1993258

#46 ·

Transcription

O Jezu, coś się stało i przerwało. Co do W11, to bardzo miło tę scenę wspominam. Co do Fali Zbrodni również, bo tylko niestety były 103 odcinki nakręcone. A co do tych gier, o których tu była mowa, tych telefonicznych, to sam kiedyś byłem świadkiem w nocy, jak faktycznie tam ktoś powiedział pokaż cyckę albo pokaż dupę za przeproszeniem, do dziewczyny, która prowadziła tenże teleturniej. A poza tym, nie wiem, raz chyba było o wiele mniej przyjemniejsze słowa. W każdym razie na YouTubie pełno takich właśnie wpadek było odnośnie właśnie tego, co wspomniałem. Ale takie właśnie programy z gier na telefon, to chyba na Polsacie często kiedyś były w nocy puszczane. Słowa nie daję, ale to był... Chyba Polsat najczęściej takie coś puszczał. I tak... W granicach północnej, pierwszej, drugiej nocy. Do szóstej rano jazda bez trzymań.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#47 ·

Transcription

༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱ ཚ�ros

daszekmdn

#48 ·

Transcription

Radio Afera. Radio Politechniki Polnańskiej.

daszekmdn

#49 ·

Transcription

T-T-T-TURN IT UP! Good Radio. Tego się słucha. Yeah!

daszekmdn

#50 ·

2 likes
Transcription

Zapraszamy do reklamy!

johnson

#51 ·

1 likes
Transcription

Dzisiaj poczułem jakiś piekielny głód w moim detektywistycznym brzuchu. Postanowiłem zamówić sobie pizzę. Dzień dobry, restauracja Pizza Hut Promo na Dobrze, telefon Tadeusz, słucham. Dzień dobry, chciałem zamówić pizzę. Jaką? Może pan by mi coś doradził? Proponuję Zycylijską Wiejską. Więc jaka będzie wiejska? Na numer można prosić? Proszę bardzo, 612-7. Osiemdziesiąt, osiemdziesiąt cztery. Świetnie, już odstaniam i jeśli ktoś się zgłosi, zaraz przyjrzę zamówienie. Do widzenia, proszę czekać przy telefonie. Halo, moment. No. No oczywiście, to nie ten numer. Tak, mi przykro. Proszę pana, halo. Halo. Czy pan wie, kto... Kto do pana dzwoni? Przypuszczam, że jakiś lupycer może. Nie, Czesław Niemen. To może ktoś zaśpiewa Czesław Niemen. Słucham. Może ktoś zaśpiewa Czesław Niemen w takim razie. Dziwny, dziwny jest ten świat. Lecz ludzi dobrej woli jest więcej. Nie, nie, nie, nie, nie jest to możliwe. I mocno wierzę w to. Bo wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy, nie, nie, nie, nie, nie. No, nieźle, nieźle. Teraz pan wierzy. Tak. Dobrze. Proszę pana, dzwonię do pana z radia. Witam, dzień dobry. Dzień dobry. Mi, mi. Dzień dobry. Ak leverage.

daszekmdn

#52 ·

Transcription

Tego to bym nie mógł nie pamiętać. Tego z 200 nagrań miałem. Tak, jeszcze podobne było. Jeszcze Majewski był w ESSE chyba, co dzwonił do różnych ludzi i też ich wkręcał, ale niestety żadne nagranie mi się nie zachowało, bo trafił szlak cyfrowe pliki. Dlatego wolę kasety, bo mam dużo kaset z tamtego czasu i wszystko jest, co ciekawe. Znaczy, nie do końca, bo pokasowane dużo rzeczy, no ale jednak, nie? Nosel tak wkręcał w Złotych Przebojach, jeszcze pamiętam, niezły numer był. Co tam jeszcze z takich? W RMF-ie chyba też było coś takiego kiedyś. No. I gdzieś jeszcze, tylko teraz sobie nie przypomnę gdzie.

lukasz1993258

#53 ·

Transcription

A ja bym nie mógł nie pamiętać słynnego Bercika.

johnson

#54 ·

Transcription

I scenę, którą chciał sobie, przypominał sobie, co chciał kupić, i cebula, i ocet, i masaż, i masaż, czy coś tam jeszcze takiego. I sobie, bidny chyba chciał, przypominał, co ma kupić do domu bodajże. O ile czasu temu to było, do końca sceny mogę nie pamiętać, ale coś w tym stylu chyba było, że właśnie cebula i ocet, i później tam masaż, nie masaż, coś wymyślał, jakoś chyba tak.

lukasz1993258

#55 ·

Transcription

No, też coś mi się tak świta, jeżeli chodzi o to, ale dawne czasy.

lukasz1993258

#56 ·

Transcription

A, a propos jeszcze tych teleturniei na telefon, to było głośno kiedyś, i to bardzo głośno, o takiej pewnej wpadce. Generalnie chodziło o to, że też była taka sytuacja właśnie, żeby coś tam odgadnąć. No i oczywiście zadzwonił telefon i facet chyba powiedział pokaż dupę czy coś takiego, a kobieta cytuję bardzo chętnie, ale na przyjemności dopiero po programie. Także też taka wpadka była.

przemol

#57 ·

2 likes
Transcription

... ... ... ... ... ... ...

johnson

#58 ·

Transcription

Matko, jak mi brakuje tego samochodu, pamiętam jeszcze jak w mieście mieszkałem w bloku, budzę się, jeszcze nawet leżałem sobie w łóżku, ale już zasnąć to bym nie zasnął, jak to się działo i jeszcze okno było otwarte w pokoju i po jakimś czasie właśnie słyszałem tą lodziarkę jeżdżącą i grającą w ten sposób. Jeszcze tak samo też mi się zdarzało, co prawda o pół tonu niżej, ale chodziłem do jednej typiary, jak jeszcze chodziłem do masówki, później dopiero usłyszałem o Wińskach, chodziłem do jednej takiej, ona mnie tam powiedzmy brajla uczyła, no to w pewnym momencie zaczął właśnie kolejna lodziara właśnie tak grać, tylko że gdzieś o pół tonu niżej.

lukasz1993258

#59 ·

Transcription

Stare dzieje też to pamiętam.

daszekmdn

#60 ·

Transcription

Thank you for watching!

Poprzednia 3 / 24 Następna