PSE Forum mieszane

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Założony przez johnson 461 wpisów ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 23 z 24

Transkrypcja

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ផាកវពីនិង គ្ឝងរាញ៏ គ្រាប់កម្រាប់កមុះ ពូរចុជន្ស្រ៰ក្រខ្្រូលគ្រាប់រហើយ សក្រង់ក្លាញក្លស្តែ ហក្លីប្រនៅនៅនៅជំពាណមួយឬ្កានក់ និងម្រង់ក់នៅនុ experiênciaប្រនៅនៅ់ដែលអាណ្យីាត់ពាណ្នើតនេសួប្រន ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ច

Pozdrawiam

Transkrypcja

Woo! Woo! Woo! Woo!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� នឹង។ គ្រឹងលា។affenូលាង how to ្លាប់ម្ighingខ្ៀលាប់ផវិទេរទាត់ជំ Karena ្លាប់ម្រាប់ម្រាប់ផុតសារៗរិប្រាទិត� activist ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� � в� fluores first time ចូលមាន់ការងម្ងស្រាប់ក្រាប់ក្រ Tell me ចូលមា។ តានៅក្រាប់ក្�ាប់ក្រាប់ក្រា។ ដើល់គ្រាបីដូក្រាបេម ** ательно ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប�

Transkrypcja

🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵

Transkrypcja

Captions are auto-generated. Thanks for watching! Thanks for watching! Thanks for watching!

Tym razem ode mnie trochę starej TV.
1. Kanał z wypożyczalnią filmów dla abonentów Cyfrowego Polsatu.
2. Nocny bufor Puls 2, gdy zaczynali o 12 rano i kończyli program o północy z początków stacji.
3. Bufor ATM Rozrywka z początków II połowy lat 2000.
4. Muzyczka z programów dnia TVP 1 z lat 2006-2009.

Transkrypcja

Thank you very much for joining us today. Thank you very much for joining us today. Thank you very much for joining us today.

Transkrypcja

No trudno, żeby ktoś tego ostatniego nie pamiętał, to chyba myślę, że każdy pamięta na swój sposób, bo to była przecież piękna czołówka w telefonie i to praktycznie swego czasu bardzo wiele osób miało to, a teraz już nie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

oo tak słynna czołówka plusa

Transkrypcja

Cześć Wam, słuchajcie, tak pomyślałem sobie, że wspomnienie z zagadką, a przy okazji to co mogę powiedzieć, coś bardziej dla graczy, lata gdzieś dziewięćdziesiąty dziewiąty i oczywiście nie audio. Miałem wrzucić jeden dźwięk z tego, ale wrzucę dwa. Pierwszy to oczywiście będzie nie główny, ale jeżeli ktoś będzie wiedział, to może powiedzieć kto ją zrobił, a drugi dźwięk to będzie w zasadzie taki sam był w dwóch produkcjach właśnie od nich. Jeżeli nie będzie wiadomo kto to zrobił, to dopowiem, czekam na odpowiedź z jakiej chociaż jednej gry ten dźwięk z menu pochodzi. Słuchajcie.

Transkrypcja

Grrrr Grrrr Grrrr Grrrr

Transkrypcja

Trøndelöf

Transkrypcja

TORONTO 2015 PANAMÉRICA

Wrzuciłem drógi raz, bo początek widać elten tego auta zciął.

Transkrypcja

No cześć Wam, słuchajcie, już nie będę tego przeciągał, już nie musicie się męczyć. Ten pies kochany, który był sobie chwilę, to producent, a mianowicie byłe studio, które padło chyba w 2009 roku. Nazywało się Pitbull Syndicate, różnie się to może czytać. A ten przepiękny samochód to dwie gry, a mianowicie Test Drive 6 i Demolition Racer. Znam tylko te wersje oczywiście na PlayStation 1, czy jakieś różnice w pecetowej, nie mam pojęcia, nie grałem. No to lecimy z kolejną rzeczą grową, tym razem no niestety dla nieco starszych. Jeżeli ktoś to zna, to bardzo fajnie. Scena może być, jest tu akurat, udało mi się znaleźć cutscenkę po polsku. Trochę ją skróciłem, chociaż no nieco trwa, starałem się znaleźć tak od, w miarę takiego dźwięku, od którego powinno się to raczej zacząć. Jakby coś, to pewne rzeczy sobie przewiniecie i dojdziecie do, można powiedzieć, tego momentu, który trzeba. No cóż, starałem się tam to skrócić, zabrać pewną rzecz, no ale nic. Wyjdzie na to, że około, no trzech minut, czy około czterech, to trwa. Kto zrobił, a co to jest, no to chwilowo się zastanówcie. Jeżeli nie będzie wiadomo, no to co, następnego dnia też powiem.

Transkrypcja

... ... ... ... ... ... ... Uwaga! Uwaga! Uwaga! Uwaga!

Ehhh. Tak to jest, jak się nie przeczyta/słucha dźwięków. Powturzyłem zagadkę. Sory, no ale mam nadzieję, że ta scenka, którą wrzuciłem tu jeszcze nie była. Żeby w takim wieku skleroza taka mnie dopadła. No nic.

Jest to Postal 2.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

A i owszem. Poznałem spolszczoną z takiej składanki. Nie pamiętam, kiedy ją wypuścili. Były dwie płyty. Na pierwszej 6 części, z czego ostatnie hyba to były spolszczenia jakichś modów, w które nie grałem. Dróga płyta to hyba soundtrack do filmu. Jak się wpisze bodajże postal legacy colletion to będzie to, ale mogę się mylić co do nazwy. Miałem płytę, no ale podejżewam, że na ten czas pewnie mi zginęła na zasadzie a to se ją powiem tak zajebię. Gdyby trochę inaczej ten czas wyglądał, to może bym tak tego nie określił. OK. Koniec tego. Lecę hyba spać, bo trochę się pooglądało i pewnie wcześniej się obudzę.

Transkrypcja

エンディング