PSE Forum mieszane

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Założony przez johnson 461 wpisów ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 22 z 24

Transkrypcja

No to cóż, dawałem zagadki i tak dalej, żeby się można było zastanawiać o case. Co do tego, jeżeli ten wpis jeszcze sobie może powybuchać i postrzelać i zagrać na sam koniec, na pewno kojarzycie pewne studio o jednej nazwie. Jeżeli ktoś z Was grał w gry z serii typu Tony Hawk's Pro Skater, może kojarzyć kto to wydał, a jeżeli nie, to nie tylko jego tytuły. Z tego co tu widziałem, mogę wnioskować, że tego typu logo mogło być nawet od 96, chociaż jak widziałem, bardziej było 97, a jeszcze jakiś inny filmik było pokazane, że to było od 98 do 2001. A co to za ludzie? A dokładnie ludzie to Activision. Później z tego co zobaczyłem, jakichś późniejszych lat, 2, no to już mieli nieco inaczej. Ja akurat poznałem to z jeszcze innej gry, a dokładnie Vigilante. Nie wiem, jak się powinno to czytać, Vigilante 8, 8, jak woli ktoś. No taka pojazdowa strzelanka. Może tytuły mogą być w miarę, jeżeli chodzi o to. Wyszły w zasadzie 3 serii akurat tego, no ale Activision jedynie znam tylko właśnie z tego loga, z późniejszych nie. Jeżeli widziałem coś... ...co wydało, ale może nie zrobiło Activision, to akurat już nie z tym dźwiękiem. I mogłem nie wiedzieć. No...

Transkrypcja

O tych grach to coś gdzieś słyszałem, ale w bardzo dawnych czasach.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Co to jest. Kto taki tym dźwiękiem się przedstawiał? Tego oryginalnego kogoś już nie ma. Został wchłonięty przez kogo innego. Wydane przez niego kojażę tylko dwie serie.

Transkrypcja

Transcription by ESO. Translation by —

Transkrypcja

Cóż, wspomnienie z zagadką jak tego, minęło trochę czasu, no to już mówię co to jest. Oczywiście ja w temacie gier, a to, to oczywiście logo, nie wiem jak ich się dokładnie czyta, więc powiem tak, jeżeli ktoś znał tytuły typu Wipeout, Rollcage, czy coś tam może jeszcze, bo od tych ludzi pamiętam tylko na pewno te dwa, to są ludzie, którzy nazywają się Psygnosis, a nie wiem jak ich się tam powinno dokładnie czytać, no każdy z syntezatorów, syntezatory mogą to różnie, więc nie jestem pewien, także co do tego dźwięku na razie tyle i teraz.

Transkrypcja

Witam serdecznie. Poniżej będzie pewien materiał. Jestem bardzo ciekaw, czy ktoś jeszcze pamięta z jakiego to programu serialu będzie melodia. Po prostu udało mi się zdarzyć.

Pozdrawiam

#427 2 polubienia

Transkrypcja

🎵🎵🎵 🎵🎵🎵

Pozdrawiam

Złotopolscy.

Oo, Złotoryjscy. :)

Dokładnie tak. To była czołówka serialu Złotopolscy. To był ulubiony serial mojej świętej pamięci babci. On zawsze szedł w łikendy po teleturnieju Familiada.
Pozdrawiam

I wtedy jedliśmy gulasz, najlepszy na świecie, bo własnej roboty, a do tego buraczki, jw. najlepsze na świecie. I oczywiście pyrki krychane z sosikiem do tego.

A u mnie nieżyjąca już też ciotuchna robiła często z tej okazji gularz na żeberkach z tłuczonymi pyrkami. I takim gęstym sosem <3

Transkrypcja

Witam znowu. Słuchajcie, jak pewnie niektórzy się domyślą, znowu przyjdę w kwestiach gier. Cóż, w następnych będą dwa dźwięki. Pierwszy ułatwia robotę. Będzie to dźwięk z menu, będzie to z wyścigówki. A w zasadzie ten dźwięk, nie zauważyłem różnicy na PlayStation, w zasadzie ten dźwięk był w dwóch wyścigówkach. I co jeszcze? I później będzie dźwięk w następnym poście, kto tą grę zrobił. Czy ktoś miał do czynienia albo na PC, albo na Play 1 do czynienia z ogólnie tą serią, albo chociażby z jedną częścią, z której właśnie to będzie.

Transkrypcja

Thank you for watching!

Transkrypcja

oh

hehe fajna psinka
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Rasa w nazwie tego studia hyba niebyle jaka. Jeszcze zaczekam.

Coś mi się kojarzy, ale nie jestem pewien, czy pamiętam, jak to się zwało. Braciak chyba w coś takie grał.

Transkrypcja

No to sięka ponownie, oczywiście wiadomo, oczekuję jakiś czas, no ale jak już widzę, idę wyjaśniać. A więc tak, różnicy w zatwierdzaniu w dwóch grach nie zauważyłem, a chodzi tutaj o gry. Test Drive z tej serii akurat tutaj jest szóstka i jeszcze jest coś takiego jak Demolition Racer. A kto to zrobił, co to za piesek, tej akurat rasy chyba nie chciałbym mieć w domu, jaka jest w nazwie tego studia, a mianowicie, tylko nie wiem, jak tam to dokładnie się czyta, Pitbull Syndicate, jakoś tak. No, więc to dźwięk był tego, w ten sposób. No, więc to tyle ode mnie, jeżeli chodzi o gry. Przynajmniej. O ile mi się znowu coś nie przypomni przypadkiem, to, co lubię i co mogę wspomnieć. No, lata dziewięćdziesiąte, końcówka 99 bardziej tych, jeżeli chodzi o te dzieła.

Transkrypcja

Witam serdecznie Przeglądając sobie YouTube trafiłem na bardzo ciekawe nagranie Zestawienie czułówek kilku teleturniejów i programów muzycznych Część z nich dla mnie i dla większości będzie na pewno dobrze znana, ale nie wszystkie Więc w następnym opisie jak ktoś rozpozna niektóre, których ja nie skojarzę Czy ktoś mógłby powiedzieć jakie to teleturnieje Wśród tych czułówek na pewno były czułówki teleturniejów Awantura o kasę Familiada Życiowa szansa Gra w ciemno Jeden z dziesięciu Milenerzy Fort Boyard Budujemy mosty dla Pana Starosty Podostałych czułówek nie bardzo kojarzę Więc jak ktoś będzie wiedział będę wdzięczny za odpowiedź Co to za odpowiedź za teleturniej Nagranie będzie w kolejnym opisie Pozdrawiam

Pozdrawiam