Transcription
A ja może gdzieś wyjadę, to się jeszcze zobaczę w ostatniej chwili.
A ja może gdzieś wyjadę, to się jeszcze zobaczę w ostatniej chwili.
No to ja zwykle w Krakowie spędzałem Sylwestra. Tylko był ten jeden w Warszawie i jeden w Tarnowie. No i teraz szykuje się w Warszawie.
Daszku, a dokąd byś wyjechał jeśli byś wyjechał?
No to ja bende v domu i môge príde na Team Talk vás spotkať a bende pri komputéže a tak.
A u mnie sylwester będzie wyglądał, no też w domu, bo zazwyczaj to jak w domu go spędzałem, czyli tutaj u mnie w pobórku, nigdzie nie wyjeżdżałem. Może tam czasami jak się gdzieś wychodziło poza dom, nie wiem, gdzieś tam do sylwestra dokoło się, ale tak poza tym to... No w tym roku to będzie w domu akurat, to w tamtym roku też był w domu i jakoś tego, no ale zobaczymy, no to tyle, jeśli chodzi o moje plany sylwestrowe, bo żadnych, jako takich planów nie mam, spędzam sylwestra w domu.
No ja na tego Sylwestra nie mam co narzekać, pomimo że w domu, ale spędzę go z bratem, z którym ostatniego Sylwestra spędzałem z 2010 na 2011, jeżeli dobrze pamiętam tak. Z 2010 na 2011, no bo potem on gdzieś tam mieszkał, gdzie indziej, a gdzie indziej. No i zawsze jakoś tak, że każdy spędzał w swoim gronie znajomych tego Sylwestra. No a w tym roku po prostu od, można powiedzieć, 10 lat spędzimy Sylwestra razem, więc nie ma co narzekać, że pomimo, że w domu, no ale źle nie będzie.
Dzień dobry, dzień dobry. Jak zwykle się muszę tu przysunąć, bo jak nie nagrywam, to sobie trochę dalej siedzę. No, do tego... Jezus... Do tego rocznego Sylwestra już niedużo czasu zostało, więc pewnie już macie jakieś plany, to możecie się nimi podzielić. Ja zeszłorocznego Sylwestra spędziłam u Asa i Żywka. I chyba tylko tyle tam było z Entenowiczów osób. I w tym roku jeżeli się uda, to prawdopodobnie spędzę go w podobnym gronie. A jeżeli się nie uda, to będę się wtedy zastanawiała, co z tym faktem zrobić. Bo na razie jeszcze się nikt do końca nie określił. Ale jak coś będę wiedziała, to się tu odezwę. I podbijam, bo fajny wątek, więc wypowiadajcie.
Witajcie, u mnie być może będzie pierwszy taki Sylwester, bo będę go spędzał sam najprawdopodobniej. Jest to prawdopodobieństwo 97-98%, no chyba, że coś nagle się zmieni, jakiś spontan wyjdzie, no to wtedy wiadomo. No a jak będę sam spędzał, no to może coś ponagrywam, jakieś fajerwerki, no i pewnie będę siedział przy komputerze i coś pewnie robię.
Jeżeli chodzi o mnie, no to wygląda na to, że ja Sylwestra spędzę ze znajomymi, z użytkowniczką Gabi oraz z koleżanką, no i prawdopodobnie z jeszcze jednym kolegą.
Witajcie, ja w tym roku sylwestra spędzę w domu z rodzinką, tak najbliższą rodzinką w sensie, przy dobrym winie, przy szampanie, przy drinkach, tak wiecie, no i przy telewizji.