Transcription
No widzisz Mateuszu, ale przecież tutaj ja już chyba mówiłem, że spotykamy się wszyscy na Sylwestra tutaj u gości, także będzie elegancko. Nawiasem mówiąc fajnie cię słychać z Leszna w Warszawie.
No widzisz Mateuszu, ale przecież tutaj ja już chyba mówiłem, że spotykamy się wszyscy na Sylwestra tutaj u gości, także będzie elegancko. Nawiasem mówiąc fajnie cię słychać z Leszna w Warszawie.
Mateuszu, ja wszystko rozumiem, że można się bawić podczas Sylwestra, ale żeby budzić się o godzinie 16 w Nowy Rok, to już jest trochę popłynięcie za daleko moim zdaniem. No ale w każdym razie, Sylwestra spędza z nami i będzie bardzo fajnie, elegancko, więc... No cóż, to co ja opowiadałem to były fakty prawdziwe, no bo naprawdę rzecz ujmując, po prostu była sytuacja tego typu, że kolega, którego ty zresztą znasz, niejaki Krzysztof, obudziwszy się dnia następnego, czyli w Nowy Rok, po prostu nie wiedział przez pół dnia, gdzie są jego buty wyjściowe, po czym się okazało, że były na parkonie. Bo po pijaku się darł dnia poprzedniego i... Zapomniał, po prostu film mu się urwał i zapomniał, że tam buty zostawił, ale w końcu je znalazł, także no... Różne rzeczy się działy w Sylwestra, nie powiem, że nie, ale mi się nigdy nie zdarzyło, żebym się obudził o godzinie 16.
Znaczy to budzenie o 16 było spowodowane tym, że poszliśmy spać o 9 rano, dlatego, że żeśmy się z takim Piotrkiem wkręcili w DJ-kę. Bo miałem taki piecyk do gitary na baterie z mikrofonami i w ogóle i tam keyboarda, może było podpiąć, może było sobie karaoke robić. No i w ogóle już mi jazdy robili i my się z Piotrkiem tak w to wkręciliśmy, że po prostu nie panowaliśmy nad czasem i dopiero o 9 rano poszliśmy się spać. Bo nas ta DJ-ka tak wkręciła po prostu, tam jeszcze paru znajomych było. Piotrek się zajął keyboardem, ja się zająłem piecykiem no i dlatego tak się skończyło.
No to powiem ci, Mateuszu, że grubo, grubo, grubo się działo. Bardzo, bardzo grubo. No, swoją drogą, ciekawe, co będzie w tym roku. Oczywiście damy wam znać po tym, jak się to wszystko skończy. Damy wam po prostu znać.
Na pewno jakiejś takiej popijawy nie będzie. Bardziej będę się skupiał, żeby nagrać fajerwerki różnymi sposobami. Na pewno pójdę na trzy rejestracjony, bo H2 już dokonała żywot.
Ja też będę chciał nagrać fajerwerki Olimpusem, tylko że to może być ciężkie wezwanie, a co ci się stało z H2, jeżeli mogę tak z ciekawością zapytać, że nie będziesz mógł dokonać tego czynu, czyli nagrać fajerwerków? Fajerwerków!
Nie będę mógł nagrać H2 fireworków, gdyż tam najprawdopodobniej padła sprężynka od baterii, która już nie trzyma jednej z baterii i jedynie co H2 ratuje to wymiana sprężynki, bo podłożenie kartki papieru pod sprężynkę niestety, ale nic nie daje. Włączyło się na chwilę i teraz nie działa. Jedynie co to będzie służyła jako mikrofon do Lenovo.
Cóż, ja przy wspominanym Sylwestrze wcześniej poszedłem spać o 12 w południe, serio, miałem tak dzień zepsuty potem, że to dramater już był, a co do petard to również zamierzam nagrywać, bo w tamtym roku mi tak średnio pykło, bo po pierwsze nie miałem karty, po drugie średnio jeszcze ogarniałem moją H2N, a teraz już może to się udać, nawet na pewno się uda, no chyba, że będę na tyle zapominalski, że nie kupię baterii, które też siadły właśnie, bo akumulatorków też nigdy nie pamiętam, żeby kupić, albo nie wiem w sumie dlaczego ich jeszcze nie kupiłem, nie jest to jakoś mega trudne i mega drogie, ale w sumie tyle. No tak. Tak, dobranoc.
Dzień dobry, ja również spędzam Sylwestra w domu, miała być u mnie koleżanka i miałyśmy spędzać z jeszcze jedną koleżanką, więc wy trzy, ale jednej koleżance się nie udało przyjechać, druga koleżanka stwierdziła, że no w sumie to ma jakby pewien obowiązek do wykonania, który wyszedł spontanicznie, no i jakby mogłyśmy się spotkać, ale obydwie doszłyśmy do wniosku, że są pilniejsze sprawy i sobie siedzę w domu.
No a my już tutaj powoli się szykujemy do Sylwestra, wiadomo, że wszystko zacznie się elegancko od godziny 20. Tak jak wspominałem, jestem właśnie w Tarnowie i obecnie spędzamy Sylwestra ja, użytkownik Marcin007, MatiD25, Madzia, czyli moja partnerka. Użytkowniczka Gabi, no i to co właśnie w tle słyszycie mieli Państwo, to już jest rozgrzewka, bo powoli, co jakiś czas już tutaj fajerwerki nam wystrzelewają, więc no, pięknie się robi. Co parę minut tutaj już testują fajerwerki. Oczywiście na blogu będzie wpis powitania nowego 2020 roku, także będziecie mogli tego świetnie, raczej tego elegancko sobie posłuchać. Także, no naprawdę zapowiada się ciekawie, a mamy już godzinę. Coś mi się tutaj NVDA zwiesił, więc pozwolę sobie na telefonie sprawdzić. No, 18.12 dopiero, także jeszcze trochę czasu jest, także jak na razie to tyle. No i do usłyszenia. Nie tylko 반�ятельne daty w snowboardzie. Tak, więc jak mówi Deutsche Tasche, typyczne treningi w granicach, wormartyczne czucie curiosne, no właśnie, miałem potem do Państwa over uczył. Przepraszam Was bardzo serdecznie, ale w tym laptopie niestety jest pewien problem pod tytułem taki, że po prostu gdy chciałem sprawdzić godzinę, to niestety, ale musiałem przez przypadek dotknąć głośności, a tu jest głośność na dotyk i niestety po prostu pewne komplikacje się pojawiły, ale już jest okej.
Mi jeszcze raz was przepraszam, ale po prostu sytuacja wyniknie z tego typu, że po prostu jak sprawdzałem godzinę na laptopie, musiałem zahaczyć o panel dotykowy w laptopie, który jest na samej górze, co skutkowało to niestety tym, że jednocześnie wyłączyły mi się głośniki, a właściwie słuchawki i internet mi się wyłączył i musiałem przez chwilę tutaj na dotyk włączać i to i to, także przepraszam was.
No jak wiecie lub nie, Sylwester właśnie jakoś dobiegł końca paręnaście godzin temu. Cóż, co do mojego Sylwestra, można by go troszeczkę podsumować. Spędziłem go w gronie rodzinnym, a potem sobie siedziałem jeszcze z paroma osobami, tudzież sam, bo było to zmienne w sumie. I tak sobie skończyłem przed ósmą. Także grubo w sumie. Ja zawsze lubię sobie w Sylwestra zwłaszcza dłużej posiedzieć. Lubię też dłużej posiedzieć zawsze, ale w Sylwestra to dłużej jest podniesione do potęgi nieskończenie większej. Chociaż w sumie nie, nieskończenie większej nie, bo wcale tu nie ma jakiegoś wielkiej różnicy niż na normalności od tych kilka godzin. No to załóżmy do tej drugiej może tak.
Jeżeli chodzi o mojego Sylwestra, to prawie o 2 czy 3 usnąłem tak po prostu normalnie, a obudziłem się chyba po 9 czy coś takiego, ale fajnie było. No i co, no i teraz pozostaje czekać na kolejnego Sylwestra, który będzie za 360 parę dni tak naprawdę, więc mamy przed sobą cały rok do, że tak powiem, przeżycia, więc generalnie tak to na chwilę obecną, chcąc nie chcąc musi wyglądać. Także, no cóż, tyle.
Na silvestra to bolo nič moc. Bola ma hlava a tak bol kľovy, mialam a bola som hore do drukej hodiny.
Witam Was bardzo serdecznie Pojutrze Sylwester Wiadomo, że będzie trochę inny Ze względu na obostrzenia, które Nasz rząd prowadził I jest zalecenie, żeby tego rocznego Sylwestra Spędzić w domu I w związku z powyższym Mam do Was pytanie Jakiego Sylwestra w tym roku Będziecie mieć? Bo szczerze powiedziawszy Chyba jeżeli chodzi o mnie To u mnie Sylwester chyba będzie W tym Roku dosyć nietypowy No bo Wszystko na to wskazuje, że spędzę go Sobie w domu Samotnie Że tak powiem i wygląda na to, że Po prostu będzie to taki skromny Sylwester No bo Raczej się nic Nowego nie zapowiada Więc no cóż Jakoś to będzie No co będę robić? No jeżeli faktycznie Będzie tak, że Będę sobie sam go spędzał No to w tym wypadku No co będę tak w samotności Sam urządzał Sylwestra Po prostu chyba Standardowo będę sobie coś tam przeglądać No i ewentualnie może troszkę głośnie muzykę sobie puszczę I tyle A Wy Jakie macie plany na tegorocznego Sylwestra? Który już jest pojutrze? Dajcie znać w tym wątku
Witajcie moi drodzy Ja to w tym roku Sylwestra spędzę w domu Z rodziną Czyli z moją siostrą, ze szwagrem, z siostrzenicami Także domowo Dzięki za uwagę, tyle ode mnie
To chyba w tym roku połowa społeczeństwa Tak mniej więcej będzie domówki robić
No a ja też łączam się do domówek, w tym roku w domu coś tam może zrobimy, posiedzimy, pogadamy, no i będzie okej. Zwykle był to Sylwester poza Warszawą, w 2018 był w Warszawie, a to kto to ten Sylwester zwykle był poza Warszawą. No i teraz będzie drugi Sylwester, gdzie będę spędzał go w Warszawie, tylko że tym razem w domu. Bo dwa lata temu był w Warszawie, ale u sztukownika Lukasz1993258, a teraz będzie stricte w domu.
A to u mnie w 2015 roku był po raz pierwszy Sylwester w Warszawie. No i rok temu był tylko w Sylwester w Tarnowie. No a tak to w Warszawie.