Wątki archiwalne

Został utworzony serwer Teamtalka dla Eltena

Założony przez Paulinux 124 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 5 z 7

#81 1 polubienie

Word wordem, a Eltenowy serwer coś pustawy. Myślałem, że więcej chętnych będzie.

Też myślałam. Mam nawet pomysły, jak rozkręcić serwer, ale myślę, że poczekam z tym do grudnia. Bo i po co robić jakieś nie wiadomo co, kiedy za chwilę wszystko może się skończyć
Happy hacking

#83 1 polubienie

Serwer sobie może dalej istnieć;P
a ludzi w weekend wiecej pewnie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#84 1 polubienie

Miejmy nadzieję, że jedno i drugie przetrwa.
Co do week endu, no w niedzielę po południu zaglądałem, ale rozumiem, że trzeba czasu.
A jeśli to nie tajne, to można wiedzieć, ile osób już się tam, zakontowało, że tak się wyrażę. :)

22
Happy hacking

#86 1 polubienie

Idea jak mówiłem chyba wcześniej jest dobra, tylko te ograniczenia z kontami. Główny problem leży jednak w tym, że jest to rok 2019, a nie 2014.
Powstało ostatnio tyle tych Polskich serwerów, że na kolejne użytkownicy nie wchodzą, bo mają już swoje miejsca.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#87 1 polubienie

Ale przecież propozycja wyszła od użytkowników.
Happy hacking

#88 1 polubienie

Dokładnie tak.
A ograniczenia, no czy ja wiem? Wiesz przynajmniej, że spotkasz tam tylko Eltenowiczów, a na innych serwerach spotkasz innych, no i eltenowiczów. :)

#89 1 polubienie

Idea jest dobra ale za chwilę zrobić się więcej serwerów niż użytkowników. Po co rozpieprzać się po wszystkich serwerach? Odnoszę wrażenie że mimo wszystko nie jesteśmy dużą społecznością, nie można by już na jakimś istniejącym serwerze stworzyć kanał elten już?

#90 2 polubienia

Oj tam oj tam, idea jest dobra, tylko akurat tu masz rację, że to nie ma sensu, ale tylko moim zdankiem dlatego, że co wejdę, to nikogo tam nie ma. Także ten... Może lepiej byłoby ogarnąć coś w rodzaju zmawiania się, że np w piątek o 20 kto może ten niech wejdzie? Na pierwsze kilka razów miałoby to sens, tak mi się wydaje, bo społeczność spora, kont tam już pewnie trochę jest, więc najpewniej parę osób by się zebrało. Co innego kiedy kont jest 8 na przykład, a ludzie ewidentnie mają inne problemy w piątek o 20 :D

#91 1 polubienie

@Atina, już wypowiadałam się na ten temat, ale powtórzę. To była propozycja, która wyszła od użytkowników. @Zuzler, dobry pomysł.
Happy hacking

#92 1 polubienie

A więc oficjalnie zapraszam was na spotkanie w piątek o 20. Obecność mile widziana.
Happy hacking

a jest jakas nazwa tego tamtalka
noc taka ciemna, więc ja przyjemna

Do paulinux na pm. OK, przyjdę jak będę miał czas.

Nazwa serwera to Elten
Happy hacking

#96 1 polubienie

Jej pewnie chodziło o adres itd.

#97 1 polubienie

W pierwszym wpisie jest napisane wszystko
Happy hacking

Witajci. Sorry, że się nie stawiłam na spotkanie i nie przyjdę, ale powody niezależne
Happy hacking

Jestem jednak :)
Happy hacking

ja po mimo że nie mam konta na tym serwerze to popieram pomysł zuzera co do zmawiania się na spotkania na konkretną godzinę, i wtedy każdy będzie wiedział kiedy ma przyjść, a z drugiej strony lepiej się wszyscy poznamy