Wątki archiwalne

Został utworzony serwer Teamtalka dla Eltena

Założony przez Paulinux 124 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 3 z 7

Włażę
Happy hacking

Ja pierdykam.
Wszędzie gestapo, nkwd, kgb, sb i normalnie MI6

#43 1 polubienie

No taaak, przecież to ma sens, bo jak będzie konto pusta pusta i ktoś wejdzie sobie z nicku sratatatatata, to przecież nie będzie wiadomo kto to jest.

#44 1 polubienie

Są serwery publiczne, są serwery bardziej zamknięte. Każdy ma swoją specyfikę i zamiast narzekać, wystarczy uczęszczać na te serwery, które nam bardziej odpowiadają
Happy hacking

Nie chodzi o to. Po prostu jak dla mnie i tak nikomu się nie bedzie chciało po prostu tam wcfhodzić.

#46 1 polubienie

hmm, to może dane serwera też tu wrzuć, tylko ustaw żeby logowaćsię można przez konto utworzone.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#47 1 polubienie

Można i tak
Happy hacking

Ja ze względu na politykę serwera również raczej nie wejdę. Jednak to logowanie po fb by się tu przydało. Tyle ode mnie. Spierniczyła się poraz kolejny fajna idea... Szkoda.

Nie właściwe osoby na niewłaściwych stanowiskach
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#50 1 polubienie

Było się zgłosić
Happy hacking

Nie chodzi mi o ciebie, a przynajmniej nie tylko. Kto tam jeszcze jest w tej adminizacji?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Na razie Pajper, który serwer założył. Gdy aktywność na serwerze wzrośnie, będziemy przewidywać jakieś nabory.
Happy hacking

#53 2 polubienia

Gdyby to było komukolwiek potrzebne. A co, jak by się znajomego z po za chciało zaprosić?
"To getto getto wita Cię, jak podskoczysz to wnet zabiją Cię."
Ciemna strona miasta - Getto 1996.
--Cytat (Paulinux):
Gdyby dostęp był publiczny, kontrola nad użytkownikami byłaby słabsza i nie byłoby wiadomo, kto jest konkretnie kim

--Koniec cytatu
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dokładnie. Zawsze należy wszystko przeinaczyć i kombinować jak koń pod górę.
Nie mówię o koncie pusta pusta, ale chociażby ten Facebook, ale nie, bo musi być inaczej niż pan Bóg przykazał.
--Cytat (nuno69):
Nie właściwe osoby na niewłaściwych stanowiskach

--Koniec cytatu

A mi tam polityka się podoba. Żadnego facebooka! Amen!

#56 1 polubienie

Ale ci co chcą by konta mieli...

A wsumie, tak też mogłoby być.

--Cytat (daszekmdn):
Gdyby to było komukolwiek potrzebne. A co, jak by się znajomego z po za chciało zaprosić?
"To getto getto wita Cię, jak podskoczysz to wnet zabiją Cię."
Widzę, że znamy unikaty, o których ja już całkowicie zapomniałem- szacun.
Ciemna strona miasta - Getto 1996.
--Cytat (Paulinux):
Gdyby dostęp był publiczny, kontrola nad użytkownikami byłaby słabsza i nie byłoby wiadomo, kto jest konkretnie kim

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Oczywiście. Na własnych kasetach się ma takie rzeczy ;) nawet tą drugą wersję. Sorry za offtop :D.

#60 1 polubienie

A tak bardzo nie lubisz Facebooka. Chyba muszę zacytować siebie samą, bo raczej będę to musiała powtórzyć jeszcze wiele razy niekoniecznie tylkow kwestii Teamtalkowych serwerów
--Cytat (Paulinux):
Są serwery publiczne, są serwery bardziej zamknięte. Każdy ma swoją specyfikę i zamiast narzekać, wystarczy uczęszczać na te serwery, które nam bardziej odpowiadają
--Koniec cytatu
Happy hacking