Są serwery publiczne, są serwery bardziej zamknięte. Każdy ma swoją specyfikę i zamiast narzekać, wystarczy uczęszczać na te serwery, które nam bardziej odpowiadają
Ja ze względu na politykę serwera również raczej nie wejdę. Jednak to logowanie po fb by się tu przydało. Tyle ode mnie. Spierniczyła się poraz kolejny fajna idea... Szkoda.
Gdyby to było komukolwiek potrzebne. A co, jak by się znajomego z po za chciało zaprosić? "To getto getto wita Cię, jak podskoczysz to wnet zabiją Cię." Ciemna strona miasta - Getto 1996. --Cytat (Paulinux): Gdyby dostęp był publiczny, kontrola nad użytkownikami byłaby słabsza i nie byłoby wiadomo, kto jest konkretnie kim
--Koniec cytatu
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dokładnie. Zawsze należy wszystko przeinaczyć i kombinować jak koń pod górę. Nie mówię o koncie pusta pusta, ale chociażby ten Facebook, ale nie, bo musi być inaczej niż pan Bóg przykazał. --Cytat (nuno69): Nie właściwe osoby na niewłaściwych stanowiskach
--Koniec cytatu
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
--Cytat (daszekmdn): Gdyby to było komukolwiek potrzebne. A co, jak by się znajomego z po za chciało zaprosić? "To getto getto wita Cię, jak podskoczysz to wnet zabiją Cię." Widzę, że znamy unikaty, o których ja już całkowicie zapomniałem- szacun. Ciemna strona miasta - Getto 1996. --Cytat (Paulinux): Gdyby dostęp był publiczny, kontrola nad użytkownikami byłaby słabsza i nie byłoby wiadomo, kto jest konkretnie kim
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A tak bardzo nie lubisz Facebooka. Chyba muszę zacytować siebie samą, bo raczej będę to musiała powtórzyć jeszcze wiele razy niekoniecznie tylkow kwestii Teamtalkowych serwerów --Cytat (Paulinux): Są serwery publiczne, są serwery bardziej zamknięte. Każdy ma swoją specyfikę i zamiast narzekać, wystarczy uczęszczać na te serwery, które nam bardziej odpowiadają --Koniec cytatu