Forum mieszane

Robienie zakupów przez Internet

Started by lukasz1993258 22 posts last post 6 years ago Page 2 of 2

#21 1 like

Transcription

Maile nie były odczytywane z dwóch powodów, po pierwsze dlatego, że ten formularz lubi nie działać i w ogóle nie da się nic wysłać, a po drugie czasami do sprzedających nie docierają te wiadomości, ja tak miałem na przykład wielokrotnie, że do mnie pisano, a nic nie otrzymywałem, w końcu się wkurzyłem, że chciałem pisać, że wiadomości tylko przez smsa albo telefon. Ja się zrodziłem do Alixa bardziej, bo nie kupowałem jakiejś większej rzeczy, co zawsze były uszkodzone, no rzadko się zdarzało, żeby było dobre cokolwiek, więc duże rzeczy kupuję przez Allegro, a małe rzeczy no to mogę jeszcze zaryzykować.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Jeżeli chodzi o mnie, to jak ja kiedyś coś kupowałem z Ole X wspomnianego, to praktycznie nie spotkałem się z czymś takim, żeby było coś uszkodzone. Jedynie co to w 2014 roku była taka sytuacja, że kupiłem telefon Nokia, ale nie pamiętam dokładnego modelu tego telefonu. W każdym razie sytuacja była mniej więcej tego typu, że niestety, ale okazało się, że mimo to, że sprzedawca tak ten telefon namiętnie zachwalał, że jest dobry w nienaruszonym stanie, etc., etc., po czym nagle okazało się, że no właśnie, głośnik był uszkodzony. I to zarówno ten od rozmów, jak i ten od głośności. A telefon... Jeśli mnie pamięć teraz nie myli, no facet kazał sobie za niego dać prawie 250 złotych. No i to, tak jak mówię, nie pamiętam dokładnego modelu tego telefonu, bo to było jakiś telefon z klawiaturą QWERTY i z systemem Symbian. W związku z powyższym, no nie mogę sobie zbytnio przypomnieć, co to był za model telefonu. No w każdym bądź razie, była taka właśnie sobie taka sytuacja. Sobie tutaj sytuacja z tym właśnie telefonem, że właśnie to tak sobie działało, jak chciało. Oczywiście, żeby było jeszcze lepiej, to facet potem nie chciał tego, nie chciał wzrotu, wzrotu, wzrotu, wzrotu, no nie? No ale cóż, no czego można było się spodziewać, jak się kupi taką rzecz z Olej X-a. Ale potem, jak już kupowałem rzeczy z Olej X-a, to jakoś ani razu się... Na nic nie zraziłem. Przykładem tego na przykład jest zakup telefonu Nokia E52 w 2015 roku, podajże. Nie, w 2016 i muszę wam powiedzieć, że ten telefon działa do dnia dzisiejszego. No to więc, tak to wygląda. Tak.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.