Ja to bym ten muzikal z wiedźmina zobaczył, ale możliwe, że nie grają. A płyty nie mam.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak coś, to Lalke można kupić w Empiku. Chodzi mi oczywiście o musical. Edit Znalazłem też wiedźmina. Może i bendę miał. Samej sztuki, nie, ale przynajnniej piosenki. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witajcie. Również lubię musicale. Moje ulubione to: "Skrzypek na dachu", "Koty", "Taniec wampirów", "Nędzinicy", "Upiór w operze", "Jesus Christ Superstar" I polskie "Metro". Na żywo oglądałam "Skrzypka", "west side story", "Taniec wampirów", "Koty" i spektakl muzyczny "Piaff". Jest to coś pomiędzy sztuką teatralną a klasycznym musicalem.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE