EltenLink

Telefony - dyskusja ogólna

Wróć do inne

#161 misiek

Dla początkujących- Iphonea, i tylko Iphonea.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2018-08-24 23:31

#162 camila

Ktos nieumiejętnie przemoderował wątek

ENFP
2018-08-28 10:58

#163 mucha

ja troszkę do tej pory żałuje przeżutki z symbiana najpierw na iphona a puźniej na samsunga mam jakiś sentyment do sybiana

2018-08-28 17:30

#164 misiek

Mucha bez urazy, ale to tak jakbyś żałował przesiadki z Malucha do Mercedesa.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2018-08-28 23:31

#165 mucha

nie no wiem o co ci hodzi to prawda ale taki sentyment mi pozostał

2018-08-29 08:11

#166 Lowca_Androidow

Ja też tak mam, jak sięgam po swoją Nokię z symbianem i ją odpalam to ciary na plecach. Działa, gada, mistrzostwo świata.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-08-29 08:52

#167 mucha

pamiętam swoją e52 to był telefon bateria trzymała jak głupia ile imprez z tego telefonu bylo ze 3 noce pod żąd potrafiła grać

2018-08-29 10:08

#168 lwica

Hmmm. Ja w swojej karierze z telefonami. Najpierw miałam wysuwanego samsunga, w którym niestety padła płyta główna, ale służył przez kilka lat, najpierw Mojej Mamie, a potem Mnie. Następnie miałam nokie, która bardzo szybko odmówiła współpracy i przestała działać. Potem miałam kolejnego podobnego samsunga, który był wcześniej używany, więc długo Mi nie posłużył. Potem miałam nokię, z dosyć płaską klawiaturą. Cóż mogę rzec, telefon działał calkiem sprawnie, gdyby nie głośnik, w którym prawie nic nie było słychać. Mam na myślii rozmowy, wszystko się bardzo cięło, a niekiedy nawet potrafiło się samo rozłączyć. Potem miałam nokie, bodajrze 3 3 10. Głośnik ma tragiczny, ledwie działa i co chwila się wyłącza. W między czasie używałam jeszcze Kubota, z androidem, który jest niedostępny na maksa. Teraz zagościło u Mnie urządzonko, jakim jest Hiułałej P 9 lite mini. I jestem z niego bardzo zadowolona.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-08-29 12:08

#169 pates

co to jest q bot?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-08-29 13:07

#170 lwica

Telefon dotykowy z androidem. Jakiś chiński pewnie. Jest doś charakterystyczny, bo ma takie kańćiaste, nie zaokrąglone rogi. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-08-29 16:57

#171 misiek

Pates- kolejny chińczyk, raczej z tych gorszych. Co do Symbiana- no fakt, moja nokia jest stabilna, ale czy bym z powrotem wrócił na ten system?Napewno nie. Lwiczko- czyżby Samsung e250? W nich padały płyty jak holera.

2018-08-29 18:43

#172 Julitka

A ja miałam na początku, odziedziczoną po tacie i jeszcze kimś chyba, Nokię 62 30, czy jakoś tak, ale ona jeszcze nie miała gadaczki, bo to chyba nawet nie był Symbian. Potem pojawiła się moja kochana Nokia N82. Najpierw miałam ją bez Talksa, potem już z. To były czasy mojej telefonowej świetności, w której to przesyłało się na potęgę dzwonki, tapety i piosenki. Bluetooth, duża karta pamięci i śmigamy! :) Z Nokii przesiadka na IPhone (Szok poznawczy totalny!), a potem to już zalałam ją perfumami, no i... :) Ale jakby ją odreanimować, to może by podziałała! Tylko bateria długi czas nie ładowana, więc ciężko by było.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-08-30 09:01

#173 lwica

Łysy. Nie mam pojęcia. Chociaż trzeba przyznać, żę Ten pierwszy służył Ok dziesięciu lat z przerwami, także Ta płyta nie padła tak szybko. A Ten drugi słóżył mniej niż rok, i padło, więc to możę Ten drugi należał do tych felernych. :)

Edytowano 2018-08-30 10:51

#174 misiek

Heh- moja mama ma do tej pory n82, tylko już wymieniła baterię, i nie chce nic innego. W sumie to n95 w wersji klasycznej z troszkę lepszym aparatem.

2018-08-30 16:39

#175 misiek

Ta 6230 fajnie grała jak na tamte czasy.

2018-08-30 16:39

#176 mucha

5200 tesz fajnie grała miałem kiedyś

2018-08-30 17:56

#177 misiek

Tak, ale przy dłuższym słuchaniu padały głośniki do stopnia trzeszczenia, aż padały całkiem. Ogólnie bardzo kiepski i nieudany model.

2018-08-30 23:29

#178 mucha

no to bardzo możliwe mi nigdy nie padł bo na słuchawkach często słuchałem

2018-08-31 09:20

#179 misiek

Ten telefon nawet na swoje czasy po za w miarę dobrą jakością dźwięku nie oferował zupełnie nic: tragiczny aparat, kijowy wyświetlacz, słaba obudowa, dziadowski slider. Sony Ericsson k750i, który jest troszkę starszy, był dużo lepszy.

2018-08-31 15:24

#180 nietoperz

Witam mam pytanie co sądzicie o takim pomyśle żeby obsługiwać telefon dotykowy popszez zewnętszną klawiature na bluetoth czy jest to możliwe i jak to sie sprawdza i jeśli sie sprawdza to w jakich modelach fonów

2018-09-06 00:45