a ja noszę z laptopem zapasową, jakoś nie lubię laptopówek.A do pisania się nada, najlepiej jak jest mała np mini bt keyboard, mam ją. Myślałem raz że się zagubiła ale jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Generalnie mnie ratuje dyktowanie, ale nie widzę jakiegoś większego problemu w pisaniu na telefonie przy pomocy zewnętrznej klawiatury. Faktycznie uważam, że rozwiązać problem pisania jakotakiego przy pomocy klawiatury, wybrnąć z problemu w ten sposób to trochę bez sensu, ale jak nam się "nie chce", a mamy miejsce na klawiaturkę w torbie lub jesteśmy w domu, to czemu nie?
Key one Android 71 chociaż moze dostanie aktualizację, Snapdragon 625 oraz 3 gb RAM. Blackberry Key 2 - Snapdragon 660 (różnica w taktowaniach nieznaczna), 6 gb RAM, 64 gb wbudowanej, gdzie poprzednik miał 32, pojemności baterii 3500 mAh - takie same w jednym i drugim modelu, Android 8.1 od startu. Inna rzecz mnie nurtuje - jestem w szoku, że za takie jakby nie patrzeć średniopułkowe zestawy producent sobie życzy odpowiednio 2300 zł i 3000 zł,
Hmmm. Jak dla mnie nie. Lepiej przyzwyczaić się do ekranu. Ja też klawiaturkę taką posiadam, ale i tak korzystam z ekranu. Dlatego, że jeśli zapomnimy klawiatury, czy przestanie działać. Czy stanie się z nią cokollwiek innego. TO będziemy uziemieni. Jeśli umiemy korzystać z ekranu, a klawiaturę traktujemy jak dodatek, to tak. Ale nie uczyć się z ekranu, i korzystać tylko z klawiatury, to nie bardzo. Chociaż to akurat zależy od indywidualnych poglądów.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
This site uses cookies to enhance your experience.