Okło 220 zł. O innych nie napiszę, bo niewiem o aktualnych cenach. -- (balteam): a ile to u was kosztuje? Dla porównania napisz też ceny innych lasek jak możesz.
Tak, ale jeśli faktycznie jest taka mega solidna, to może warto? -- (balteam): Sporo, w Polsce już chyba coś od 120 składanego można dostać, no za 150 na bank.
Witajcie też sobie zamówiłem czeszke kompozytową i końcówke obrotową ceramiczną w prawdzie mam laske ambutecha z włukna szklanego z końcówką roler ale przy moim chodzeniu jeden roler starczy na trzy miesiące i trzeba kupować nowy a z tego co czytałem to końcówki ceramiczne są trwalsze od tych plastikowych co są do ambutecha. A zamówiłem laske kompozytową bo jest bardziej wytrzymała niż laska aluminiowa a poza tym laski aluminiowe składają się z dwuch lub trzech rurek wsuwanych jedna w drugą i zakręcanych i jeśli za słabo się skręci to może się taka laska sama złożyć a laska kompozytowa jest łączona gumą i oile guma nie pęknie to laska będzie dobra przez kilka lat
Ja mam aluminiową Czeszkę i jest składana. Używam jej już od 3 lat i nie jest jakoś wybitnie pokiereszowana. Początkowo kupiłam do niej dużą końcówkę obrotową i jakoś w styczniu musiałam ją wymienić. Tym razem padło na ceramiczną. Fakt, jest wytrzymalsza od plastikowej, ale robi trochę więcej hałasu. Fajne jest też to, że bez problemu mieści się w pokrowcu, a ta duża nie bardzo się w nim mieściła. -- (nietoperz): Witajcie też sobie zamówiłem czeszke kompozytową i końcówke obrotową ceramiczną w prawdzie mam laske ambutecha z włukna szklanego z końcówką roler ale przy moim chodzeniu jeden roler starczy na trzy miesiące i trzeba kupować nowy a z tego co czytałem to końcówki ceramiczne są trwalsze od tych plastikowych co są do ambutecha. A zamówiłem laske kompozytową bo jest bardziej wytrzymała niż laska aluminiowa a poza tym laski aluminiowe składają się z dwuch lub trzech rurek wsuwanych jedna w drugą i zakręcanych i jeśli za słabo się skręci to może się taka laska sama złożyć a laska kompozytowa jest łączona gumą i oile guma nie pęknie to laska będzie dobra przez kilka lat
--
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
ja mam swarowskiego i laskę, i końcówkę, natmiast ja się nie mogę wypowiadać co do tego jak szybko się zużiwają, bo ja laskę trzymam w reku może z 2 razy, jak przesadzę to trzy.
This site uses cookies to enhance your experience.