Transcription
Daszku, znalazłam ten utwór konkretny. To jest utwór Vanessy May i nazywa się Red Hot.
Daszku, znalazłam ten utwór konkretny. To jest utwór Vanessy May i nazywa się Red Hot.
Teraz wybrałem dla Ciebie fajne piosenka i się zastanawiam kto ją śpiewa. Nawet fajna jest. 🎵🎵🎵 Gdybyś miał tą wersję to czekam na odpowiedź. 🎵🎵🎵
To jest jakaś piosenka z zespołu Silver, ja ją gdzieś mam, to cię mogę podesłać.
Kolejna piosenka, która w radiu leci obecnie. I co to jest? Kolejna piosenka, która w radiu obecnie.
Kolejna fajna piosenka, jak gdyby ktoś wiedział co to jest to czekam na odpowiedź. Z Radia Impuls. No, piosenka wpadająca w ucho. No i czekam na odpowiedź.
¿Cuál es la forma en que salta? ¿Estamos dando impulso? Sí, por supuesto. Supongo que no conozco la canción. Por primera vez la escucho. Pero es muy entusiasmante.
W RMFM taka fajna piosenka leci, ciekawe kto ją wykonuje Dzięki za oglądanie!
Kolejna fajna piosenka, znowu z Radia Impuls. Gdyby ktoś wiedział co to jest to czekam na odpowiedź. Znowu z Radia Impuls. Znowu z Radia Impuls.
Kolejna fajna piosenka z Radia Impuls Kolejna fajna piosenka z Radia Impuls
Teraz na Złotych Przebojach leci taka fajna piosenka. Ja tę piosenkę znam trochę w innej wersji. Ale ciekawi mnie kto śpiewa tę wersję w Złotych Przebojach co leci. Złotych Przebojach Dodam, że ja tę piosenkę znam w wersji Dawida Podsiadłej, a tej nie znam.
Radio Impuls, obecnie taka fajna, no dosyć taka taneczna piosenka leci. Dzień dobry. Nie, okej, tyle.
🎶 Music Outro 🎶 Music Outro 🎶 Music Outro 🎶
Proszę Cię, większość z tych utwórów można normalnie Shazamem rozpoznać. To są takie typowe radiowe utwory, które są bardzo znane i ten... Jeżeli masz iPhona, no to możesz sobie Shazama zainstalować i on Ci powinien wszystko rozpoznać. To jest jeden z tych utwórów, który leciał, to się nazywa Marnik & Smack Gum Gum.
No niby tak, ale skoro jest wątek poświęcony właśnie poszukiwaniu piosenką, no to chyba nic się takiego złego nie stało, nie? Że udostępniłem.
Nie no, nie stało się nic złego tak ogólnie, tylko wiesz, no czasami lepiej sobie samemu poszukać, ale spoko, jak masz ochotę, to możesz tutaj wrzucać utwory, ja tam też mogę coś tam porozpoznawać, więc nie mam problemu.
ten pierwszy utwór to jest mała mała
I kolejna taka fajna piosenka z Radia Impulse, pierwszy raz tą piosenkę słyszę, nie wiem kto ją wykonuje. Dzień dobry.
Tak bardzo lubię ten blask Zanurzać się w snach, które Bóg mi dał To jak miłości akt, życie Kochaj, kochaj mnie Bo miłość niebem jest na tej ziemi Kochaj Aż po okres Abyś nie umarł jak liść jesieni Tak bardzo lubię ten blask I nadzieję Mój najcenniejszy skarb Ciebie Kochaj, kochaj mnie Bo miłość niebem jest na tej ziemi Kochaj Aż po okres Abyś nie umarł jak liść jesieni Miłość jak woda, nie zmierzysz jej Choćbyś chciał A to A to A to A to Umierasz z głodu miłości Spójrz, w sobie ją masz Muzyka , która nie ma już A to jest To jest Ta zielona Cała ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta Ta
Nie wiem, czy tę piosenkę pokazywałem, ale obecnie na Radiu Inkurs leci taka dosyć fajna piosenka, która w ucho wpada. No, gdzie będzie wiedzieć, co to jest, to byłoby fajnie.