Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

Poprzednia 10 / 13 Następna

lukasz1993258

#181 ·

Transcription

Ten utwór słyszałem, tylko nie wiem, jak on się nazywa, Dasz.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#182 ·

Transcription

Oczywiście, bo to jest utwór stary jak świat, tylko że ja nie wiem, czy to jest jakiś Mozart, czy coś, będę musiał się jeszcze poszukać.

Paulinux

#183 ·

1 likes
Transcription

Jaki mocar, to jakiś chiński jest. Już wiem co to jest wyśleć imię i kanałem do YouTube.

Happy hacking

DJGraco

#184 ·

Transcription

Ja się nie znam na muzyce klasycznej, nie wiem kto go wykonuje, ale fajnie, że Polonex się udało znaleźć.

Paulinux

#185 ·

1 likes
Transcription

Nie jest, przepraszam za pomyłkę, hiszpański.

Happy hacking

Bartek1

#186 ·

Transcription

To co prezentował Dalszyk to jest chyba masusz Michała Ogińskiego. Taka ciekawostka ta melodijka jest też w zegarkach, w rączkach na pozycji szóstej.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

daszekmdn

#187 ·

1 likes
Transcription

Jeśli możesz, to podaj numer postu, do którego odnosi się twoja wypowiedź, bo trochę tych utworów przeze mnie poszukiwanych się tutaj już przewinęło.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#188 ·

Transcription

Zagadka tej piosenki jest już dawno rozwiązana, ale jakoś, nie wiem, nikt się nie popowiedział, to ja powiem. Tytuł tej piosenki to Romance de Amor, a wykonawca jest nieznany, bo jest to po prostu jakaś hiszpańska piosenka i tyle.

daszekmdn

#189 ·

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ក្រាប់កំបន្រាក់ក្រាល់ក្រាម្រាធ្រុប ឡូស០�arms ចិងះទាំពែប់ portック owns

daszekmdn

#190 ·

Transcription

Субтитры сделал DimaTorzok

daszekmdn

#191 ·

Transcription

For us to anchor, we come to bunker Run a bad man, we not play really one car And I got the nerve, I got the guitar So we can blaze it up on your block if you wanna Or haze it upstairs, box in a Hummer Or you can run up and get done up Or get something that you want none of Unlimited amount to collect from us Direct from us, treated like two ones And I'm shrewd about decimals, and my man Speak patois, and I can speak rap star Y'all feel me, I'm with

daszekmdn

#192 ·

Transcription

Feather aside Stepping out Into the light Into the light

daszekmdn

#193 ·

Transcription

ご視聴ありがとうございました

balteam

#194 ·

Transcription

Co to by za beat? W czym był oryginalnie użyty? Ktoś może wie? Czujesz, to jest wiersz? Tego freestylu nie refletuje NFZ! Hej, dobra, dobry! Mam tutaj freestyle! On jest tutaj na zdrowotny!

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#195 ·

Transcription

Thank you.

DJGraco

#196 ·

Transcription

� upstairs ល SPEAK 팬� дорог្ទះ ធ�ixo១ ច្នក្ោក។ ង់ៀ ជាម្យក្ក់ 6២៺ តែ zijn្មែរ� Leaving ដោយៅដេះ ក្មៀក្នទ� Kinda ជាម្យក្នទ ២៺ ចំ។ន់ទាតϊោ quantpic យូល់ពីរោដំបងរោដឹងពីពីពាប់បើស្សេះផុងស្សបនុងអាប់ង់ពិតទាំទាំទាំប្រាប់នៅីប្រោដឹងអាប់បង់ត្អាប់អ់ ផ្លាពល់� ផើយជrison ៯ actor ៨ ד្នុះ៍។ ម៉ូលះចាំង។ នៅមេច្និ� incubatioon បាយសិតា亞 ៨ឺរ៙កម្រ១ានី� stip្រ។ ក្វាច់ជងាំង់ នឹងគarrassក៍ខឆាំង ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា។

DJGraco

#197 ·

Transcription

No to teraz objaśniam o co chodzi, więc to jest nutka w sumie, ja skądś ten motyw kojarzę i w sumie lepiej bym poznał oryginał, to widać jest jakiś remix w ogóle mega podwyższony i ten, ale bardziej mi zależy by poznać co to jest za nutka w oryginale.

daszekmdn

#198 ·

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ជួម្រាប់ក្រាប់តែងះាជួម្រាប់កហ្រាប់នឹងគាលអាញង។

daszekmdn

#199 ·

Transcription

Thank you. Thank you.

Monte

#200 ·

Transcription

Daszku, nie wiem, czy ktoś odpowiedział ci na to, ale w jednym z pierwszych wpisów, to był, zdaje się, pierwszy twój wpis muzyczny, to był utwór, ten ze skrzypcami, to był utwór Vanessa May, szukałam tego, ale jeszcze nie znalazłam tytułu, więc na pewno jestem pewna, że to była Vanessa May, na jakiejś kasecie to kiedyś miałam.

Give me a sign.
Poprzednia 10 / 13 Następna