Gry audio (dyskusja ogólna)

Sound rts

Założony przez djsenter 172 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 6 z 9

No jest, pewnie. Jednak jest
Senter San

A jeśli zapisuje się gre, to gdzie jest zapis?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

hm, ktoś chce dziś partyjkę w tradycyjną wersję, albo w blickrieg moda?
po co mi sygnatura?

Grałem dawno, dawno temu. Chce ktoś tak początkująco na początkująco?
Ps. Podbijam pytanie Mateusza o mody, ma ktoś wszystkie do podrzutki? Najchętniej przytulę star wars i blickriek oczywiście
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Czekaj
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

I co gracie?
Jakoś nie widzę serwera.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Polish server
musisz mieć najnowszy client

Dobra, widzę serwer, ale gry nie widzę.

zaprosiłem patesa
po co mi sygnatura?

nie widzę od niego gry
bo chcę grać bez modów a on moda załączył pewnie.

dobra dołączać wszyscy do mojej gry
po co mi sygnatura?

A jak to zrobić?

bez modów
po co mi sygnatura?

jak dołączyć? nie widzę tej gry, może ja mam źle ustawione czy co?

wersja 1.3.5 najnowsza, po wejściu na serwer powinno być coś takiego zaakceptuj zaproszenie od papierek
po co mi sygnatura?