Gry audio (dyskusja ogólna)

Sound rts

Założony przez djsenter 172 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 5 z 9

tak, to jest najnowsza ze strony. 1.3.1.
po co mi sygnatura?

No to pobieram dzisiaj i pogramy pewnie, naprzykład w sojuszu na 7 komputerów spokojnych które są o wiele mocniejsze i rekrutują ile się da, aż do nich nie przyjdziemy
Senter San

albo 1 na 1 a na ciebie. To dawaj, pobieraj
po co mi sygnatura?

Pewnie, że pobiorę. Chociaż mam kilku przyjaciół którzy tesz pewnie będą chcieli grać, więc może jakieś sojusze playerowskie?
Senter San

ok
po co mi sygnatura?

Wczoraj nadknołem się na problem który nie wiem czy jest od dawna czy nie bo nie śledzę za bardzo rozwoju tej gry.
Chodzi o spolszczenie gdzie jest problem z kodowaniem czyli np zamiast wyjście mamy wyjcie i inne kwiatki które się trafiać nie powinny, pozatym samo spolszczenie jest niekompletne.
Zdaje się że na problem z kodowaniem znalazłem rozwiązanie ale nie jestem pewien, i tak postaram się to spolszczenie dokończyć i wysłać je autorowi, bo nie lubię jak coś jest niekompletne, pomimo że ta gra to nie moja bajka, to cieszę się że się rozwija.
Pewnie bardziej by mnie to zachęciło gdyby była jakaś kampania kooperacyjna ale takie granie jeno dla zniszczenia drugiej strony jakoś mnie nie kręci

Witajcie.
Jestem zielony w temacie tej gry i mam kilka pytań.
Czy ma ktoś wszystkie mody do tej gry, bo w menu mam tylko chyba ze trzy. A jeśli ma, to czy by się podzielił?
Jak transportować jednostki przy urzyciu latających maszyn? Raz mi się udało i to przez przypadek.
Jakie są jednostki możliwe w grze i co one dają?
Jakie najlepiej budować? Wogule co najpierw robić, budować, ulepszać?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

masz całą dokumentację.
po co mi sygnatura?

ktos bedzie chcial zagrać za jakąś godzinę?
po co mi sygnatura?

Przejżałem tą dokumentację. Jednakże nadal nie wiem jaka jest najlepsza strategia rozwoju.
I skąd spokojny komputer potrafi mieć tyle jednostek, co ja nawet nie mam tylu, choć staram się robić ile mogę.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

A to już kwestia doświadczenia i rozbudowania
Senter San

trzeba pograć, żeby się wprawić. btw ktoś chce zagrać? Jestem otwarty na tradycyjną, jak i blickrieg
po co mi sygnatura?

hej.
Kilka dni temu autorzaklepał mi moją poprawkę spolszczenia, myślę że na dniach pojawi się nowa wersja z kompletnym spolszczrniem

Ja dzisiaj chętnie wieczorem pograł bym w blitzkrieka
Senter San

ja też chętny
po co mi sygnatura?

Ja nigdy nie gralam w to
Boże, błogosław obsługę
klienta.

To dzisiaj coś zróbmy na serio, bo ważna data xD
Senter San

witajcie.
Pojawiła się nowa wersja w której oprócz pomniejszych zmian ukazała się moja poprawka spolskiego tłumaczenia, wydaje się że jest kompletne.
Możliwe że coś przeoczyłem, że gdzieś są błędy dlatego bardzo będę wdzieczny za ewentualne raporty tutaj na githubie czy prywatnie a postaram się poprawiać

Patryk, to to jest w końcu rozwijany czy nie?
Boże, błogosław obsługę
klienta.