No to pobieram dzisiaj i pogramy pewnie, naprzykład w sojuszu na 7 komputerów spokojnych które są o wiele mocniejsze i rekrutują ile się da, aż do nich nie przyjdziemy
Wczoraj nadknołem się na problem który nie wiem czy jest od dawna czy nie bo nie śledzę za bardzo rozwoju tej gry. Chodzi o spolszczenie gdzie jest problem z kodowaniem czyli np zamiast wyjście mamy wyjcie i inne kwiatki które się trafiać nie powinny, pozatym samo spolszczenie jest niekompletne. Zdaje się że na problem z kodowaniem znalazłem rozwiązanie ale nie jestem pewien, i tak postaram się to spolszczenie dokończyć i wysłać je autorowi, bo nie lubię jak coś jest niekompletne, pomimo że ta gra to nie moja bajka, to cieszę się że się rozwija. Pewnie bardziej by mnie to zachęciło gdyby była jakaś kampania kooperacyjna ale takie granie jeno dla zniszczenia drugiej strony jakoś mnie nie kręci
Witajcie. Jestem zielony w temacie tej gry i mam kilka pytań. Czy ma ktoś wszystkie mody do tej gry, bo w menu mam tylko chyba ze trzy. A jeśli ma, to czy by się podzielił? Jak transportować jednostki przy urzyciu latających maszyn? Raz mi się udało i to przez przypadek. Jakie są jednostki możliwe w grze i co one dają? Jakie najlepiej budować? Wogule co najpierw robić, budować, ulepszać?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Przejżałem tą dokumentację. Jednakże nadal nie wiem jaka jest najlepsza strategia rozwoju. I skąd spokojny komputer potrafi mieć tyle jednostek, co ja nawet nie mam tylu, choć staram się robić ile mogę.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
witajcie. Pojawiła się nowa wersja w której oprócz pomniejszych zmian ukazała się moja poprawka spolskiego tłumaczenia, wydaje się że jest kompletne. Możliwe że coś przeoczyłem, że gdzieś są błędy dlatego bardzo będę wdzieczny za ewentualne raporty tutaj na githubie czy prywatnie a postaram się poprawiać