Bajkowe kino starałam sie zawsze ogladać, fajne rzeczy tam leciały. Teraz oczywiście juz znacznej większości tytółów nie pamietam, ale wiem ze zawsze starałam się wrócić ze szkoły, jak najszybciej się ogarnać zeby zdążyc na 14'tą bajkowe kino. :d A pamietacie taką bajke jak kapitan planeta?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja bardzo lubiłem shera księżniczka mocy he-man przygody kapitana simiana kapitana planetę omer czy homer nie wiem jak się ta bajka nazywała oraz fantastyczną czwórkę
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Chodzi o "Księżniczke Phantagiro". Znalazłem tylko na chomiku i na alegro kuzyn znalazł. Ale podobno, że poniszczona płyta bardzo.
Ja pamiętam i brakuje mi tylko czterech odcinków, aby mieć wszystkie 52.