Transkrypcja
Witam, od 2012 roku mniej więcej siedzę w komputerach i postanowiłem założyć temat o mikrofonach więc opowiem tutaj o swoich mikrofonach jakie miałem i jakie miałem z nimi przygody no pierwszym moim mikrofonem z jakim tylko miałem kiedykolwiek stoiczność to był mikrofon w tym właśnie laptopie Asusie moim którego tam z kimś tam kiedyś gadałem na skypie tam chyba gdzieś można odsłuchać nagrania drugim moim mikrofonem był mikrofon firmy Trust który był kiedyś nagrywany na Klango w wielu wątkach jak ktoś tam siedział kiedyś to pamiętał moim trzecim mikrofonem było Esperanza na razie idę na doczepianą mikrofonę więc moim trzecim mikrofonem była Esperanza taki mikrofon na stojaczku takim, taki biurkowy czwartym mikrofonem był Behringer no i ten mikrofon którego firmy nie pamiętam bo dopiero dzisiaj go kupiłem to jest czwarty mój, nie wiem czy tu nie liczyłem w sumie to jest mój najnowszy nadoczepiony mikrofon a jeśli chodzi o słuchawki to najpierw były słuchawki firmy Media w których do tej pory mikrofon działał jeszcze do niedawna ale teraz coś się tam popsuło ale słuchawki mi działają fajnie mam jeszcze słuchawki firmy Plantronics bezprzewodowe z mikrofonem takie, które prezentowałam między innymi w wątku z jakimi klangami widzieliście się na realu to są właśnie te słuchawki oraz mam jeszcze słuchawki Creativa które jeszcze tutaj nie były prezentowane ale też zaprezentuję te mikrofony czy te Creativa zachęcam tu w tym wątku również właśnie do prezentowania mikrofonów różnych jakie macie jakie posiadacie i testowania ich nie o tyle testowania a o tyle prezentowania i opowiadania coś o nich czy szumią wam czy się dobrze wam mówi do nich czy jak pozdrawiam