EltenLink

#81 misiek

Próbowałem to raz w życiu i szczerze- nawet smaku dobrze nie pamiętam.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-03-05 00:08

#82 MonikaZarczuk

Lubię słodycze, ale nie jestem od nich uzależniona. Co ciekawe. Lubię np. czekoladę, choć rzadko ją jadam,
ale nie lubię niczego, co ma czekoladowy smak. Nie znoszę czekoladowych lodów, tortów, batonów, tj. np.
czekoladowego princepolo czy grzesia, budyniu i tak dalej. A z lodów, to najwspanialsze są włoskie. Nie
czekoladowe oczywiście.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2018-03-05 00:56

#83 cinkciarzpl

Bo czekoladowy smak to taka zawsze raczej masa czekoladopodobna i tu się zgadzam. Ale lody z czekoladową
wylewką w stylu Magnum Classic to jest to. Prawdziwa czekolada w stylu dobrych mikołajów, która prawie
się nie różni od tabliczkowej.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-03-05 06:47

#84 MonikaZarczuk

No tak, jak prawdziwa czekolada, to na wszystkim dobra. Przy dobrych połączeniach nawet ta gorzka ujdzie,
choć ogólnie im więcej kakao, tym gorzej. Ale bez przesady w drugą stronę. Białą, czyli moim zdaniem
też nie prawdziwą, ledwo toleruję. Np. na ptasim mleczku właśnie gorzka ujdzie i jeszcze coś było, tylko
hmmmm

2018-03-05 13:44

#85 cinkciarzpl

No, to mamy podobnie

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-03-05 16:48

#86 MonikaZarczuk

Jaki smak wafelków Cinkciarzu lubisz najbardziej?

2018-03-05 17:29

#87 cinkciarzpl

One wszystkie w zasadzie są podobne. Może Kinder Bueno np. Kitkaty, wszystkie gdzie karmel.

2018-03-05 19:01

#88 MonikaZarczuk

Tak, oba lubię, a pamiętasz dawne WW czy wuwu? Nie jestem pewna, jak się to pisze. A który smak byś wybrał...
orzechowy, truskawkowy, waniliowy czy tofi?

2018-03-05 20:38

#89 cinkciarzpl

ww mniaaaaaam! Wanilia

2018-03-05 20:59

#90 MonikaZarczuk

Ja chyba orzech, ale wanilia też jest git. Do jedzenia, nie do wąchania :D

2018-03-05 21:14

#91 cinkciarzpl

Kiedyś wąchać też lubiłem, teraz nie bardzo.

2018-03-05 22:14

#92 zywek

Ja właśnie jem blok czekoladowy, zmajstrowany przz mojego kolegę i kolegę... Ale traczejpod jakieś ciasta
podchodzi czy cóś.

2018-03-05 22:17

#93 MonikaZarczuk

Taki blog, z mleka w proszku jest pyszny i dawno go nie robiłam, chyba mnie zainspirowałeś.

2018-03-05 22:32

#94 zywek

Cieszę się niezmiernie :)

2018-03-05 22:33

#95 MonikaZarczuk

Niektórzy robią taki czysty, a niektórzy dodają bakalie, czyli orzechy, rodzynki i inne. Oba mi smakują.

2018-03-05 22:34

#96 zywek

Ten był raczej czysty, ale poprzedni mieliśmy z orzechami i rodzynkami chyba. Ale mega słodki jest.

2018-03-05 22:36

#97 MonikaZarczuk

To akurat można regulować, cukru nikt siłą nie sypie :D

2018-03-05 22:36

#98 misiek

Ja bardzo dobrze pamiętam WW- te batoniki pakowane po 4. I orzechowe były najlepsze. Waniliowych ani
truskawkowych nigdy nie widziałem. Nawet nie wiedziałem, że takie były.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-03-06 00:55

#99 daszekmdn

WW jeszcze jest.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-03-06 02:47

#100 cinkciarzpl

Blok! Oj, dobre. :D

2018-03-06 10:35