Hej, hej, jak się w tym nowym Talkbackowym ustrojstwie nadaje etykiety przyciskom? Kojarzę, że w Działaniach, ale ni jak nie umiem do tego dojść, czy aby napewno. Mam apkę z Buuton_text i ten Buttony chciałabym po ludzku zaetykietować.
Dzięki bardzo. Tak właśnie myślałam, jednakże, nie działa mi ta opcja, więc znaczy to, że apka nie daje mi możliwości zaetykietowania przycisków. Szkoda.
Znowu mi TB się zawiesza przy niektórych tekstach, np przy czytaniu składu chemicznego jakiegoś produktu. Milknie, i muszę dłuższą chwilę czekać aż się odwiesi. Czy da się coś na to poradzić?
Dobra, już sobie poradziłem. Musiałem uaktualnić TalkBacka, bo była zainstalowana jakaś stara wersja, i teraz po uaktualnieniu już można parować monitory brajlowskie. Ale nie mogę uaktualnić talkbacka na moim Samsungu Galaxy s6. Tam jest zainstalowana wersja 12.2, a najnowsza jest 14.1. Po prostu nie ma w sklepie Play obcji Uaktualnij aplikację, a automatyczne aktualizacje w tym samsungu są włączone. Ale dobrze, że chociaż w tym drugim telefonie, czyli w tym Galaxy A70 udało się tego TalkBacka uaktualnić.
Na Samsungu Galaxy S6 mam TalkBacka ze Sklepu Play, i chodzi o to, że tamtego ze Sklepu Play nie mogę uaktualnić. Na Samsungu Galaxy A70 mam TalkBacka z Galaxy Store, i tamtego już uaktualniłem, teraz został mi ten ze sklepu Google Play do uaktualnienia, ale skoro się nie da, to trudno.