Ale to nie jest problem talkbacka, tylko google tts, a właściwie teraz google speech services. Bo tk ta usługa się obecnie nazywa. Nuno. Posprawdaj, zanim poraz kolejny wykażesz swój brak obiektywizmu na dany temat.
Nie Denisie, nie jest to wina syntezatora. Syntezator nie kontroluje, w jaki sposób otrzymuje tekst od screenreadera. Z resztą, co ja będę gadał https://github.com/google/talkback Wykaż, że mówię nie prawdę.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No nie wiem, teraz po aktualizacji googlowa mowa jak mam z 6 zdań na telegramie w jednej wiadomości, to mi zanim zacznie czytać mija z 2 albo 3 sekundy na csr.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Za to ciebie pouczam o czytaniu ze zrozumieniem. Pisałem, że z innymi syntezatorami talkback nie ma tego problemu. Zresztą ludzie na blind android access też na to narzekają.
Gdyby nie potrafił, to nie dało by się na tym pracować. Przestań w końcu siać dezinformacje. Gdyby comentary był taki cudowny, to pozwalał by mi zamykać pojedyńcze powiadomienia. A tego nie robi. I jakoś nie gadam wszędzie, że comentary to zło. choć osobiście nie używam, gdyż wkurza mnie w nim sporo rzeczy. A gdy jeszcze korzystałem bardziej regularnie z androida, to nie przeszkadzało mi dosłownie nic w talkbacku.
Mi potrafi tak się zaciąć, że nawet po przejźciu na pulpit telefonu dalej nie gada. Restart TB też nie pomaga, więc jest coś na rzeczy z tym wywalaniem się głosu googlowego.
Nuno. Gówno mnie obchodżą jakieś numerki, czy linie kodu. ja jstem prostym człwiekiem, i dla mnie oczywistym faktem jest to, że na vocalizerze się nie zacina, a na google tts owszem. CO nie świadczy o winie talkbacka. Dziękuję, dobranoc.
Nuno, zobaczyć do kodu? Ja naprawdę się zastanawiam, co się z Tobą dzieje ostatnio... Ciekawe skad sobie niby przeciętny człowiek ma wziąc kod... Naprawdę już nie masz argumentów do dyskusji czy jak?