Może trochę nie na temat, ale poniekąd też pasuje. A chodzi mi o żarciki z przewodnikiem... Ech... Np że prowadzony jest puszczalski albo dobrze się prowadzi. :)
Akurat to, dla niektórych może wydać się hamskie, więc nie popieram. --Cytat (Zuzler): Może trochę nie na temat, ale poniekąd też pasuje. A chodzi mi o żarciki z przewodnikiem... Ech... Np że prowadzony jest puszczalski albo dobrze się prowadzi. :)
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie widzę związku. --Cytat (Zuzler): Iiiii tam. To ja Ci odpowiem w ten sam sposób, że pewne osoby mogą wziąć zbyt dosłownie to, że oglądasz jak wyglądają kobiety.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja już słyszałem, że jestem hamski z takimi żarcikami, mimoże to nie miało być w moim zamiarze hamskie, więc przestałem stosować. --Cytat (Mulka): Też nawet lubię takie żarty, ale raczej nie inicjuję ichwśród nieznajomych. Na razie wyleciały mi z głowy co jaskrawsze przykłady.
--Koniec cytatu
No ja to wiem i ty to wiesz, ale zobacz sobie jak to wygląda w grupie osób gdy walniesz taki tekst. --Cytat (teletubis): to zależy od poczucia chumoru dwojga łysy. Ja mam taka koleżanke która sama nas tak nazwała i ja sie za ślepego nie obrażam
--Koniec cytatu
to jest bużliwy temat i zależy od ludzi. Moge zapewnić że nie walneła bym takiego tekstu jak bym nie wiedziała jakie jest poczucie ludzi, albo jak bym wiedziała że ktoś jest na tym punkcie przewrażliwiony.