Ulubiony aktor/aktorka
Wróć do Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów#61 marcysia
jasne jasne.
#62 Kasia
Dorocia! Mmmmmuach! Zwłaszcza w filmie tato! Jak tak fajnie klnie i krzyczy! I jeszcze w filmie o siostrze Faustynie!
#63 misiek
W Show też dawała radę. Ja tam ją bardziej widzę w komediach.
#64 annabeth
Ja ja narazie tylko z dziennika bridget jones kojarzę, ale jeszcze się nie wypowiem na jej temat, bo ta ksiażka jest dopiero na mojej liscie do przeczytania. Mi to się marzy interpretacja jakiej kolwiek ksiażki przez tych o których pisałam, np właśnie taka Weronika. Sławna na jakaś szeroka skale to ona nie jest, grała w czasie honoru jedną z dziewczyn walczącą w powstaniu warszawskim, a juz najbardziej zapamietałam ją jako polską Rey z gwiezdnych wojen. A Hycnar bardzo fajnie przeczytał pierwszą częśc Percy'ego jacksona, tzn złodziej pioruna.
#65 biedrona333
--Cytat (Puszkin):
@Łysy nie da się ukryć, tak czy inaczej gliniarzy oglądam i będę oglądał, bo lubię takie seriale, wszak
akcja to tam czasami jest. Na szczęście
nie jest to takie barachło typu Dlaczego Ja czy Trudne sprawy.
--Koniec cytatu
ja też uwielbiam gliniarzy i policjantki i policjanci też no i jeszce sprawiedliwi wydział kryminalny
#66 tomasz
ja ze sprawiedliwych lubię kubę walczaka-michał mrozek
#67 biedrona333
oo tak kuba jest genialny :)
#68 Monte
Moja krótka lista: Katarzyna Dąbrowska, Aleksandra Domańska, Anna Dereszowska, Chelsea Hobbs, Jennifer Love Hewitt, Mandy Moore.
#69 Lowca_Androidow
Z polskich:
Anna Dereszowska, Janusz Gajos, Piotr Fronczewski, Borys Szyc, Jerzy Stuhr, Marcin Kociniak, Cezary Pazura.
Z zagranicznych:
Tom Cruise, Bruce Willis, Brad Pitt, Mell Gibson, Morgan Freeman, Jack Nicolson, Sylwester Stallone, Jason Statham, Daniel Craig, Pierce Brosnan, Sandra Bullock, Sharon Stone.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.