Lubię nasze Morze bałtyckie, a w szczegulności okolice Niechorze, Pogożelica. Jezdziłem tam z bratem za dzieciaka, byłem na szkoleniu i chętnie bym znowu pojechał w tamte okolice.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Bardzo lubie podróżować. Z miast rosyjskich lubie Kaliningrad, Nowozybków i Tulę, a z zagranicznych podobają mi się Praga, mińsk, Monachium i Ateny. Uwielbiam atmosferę tych miast.
To tak samo jak ja, ale jakimś jeziorkiem też nie pogardzę. --Cytat (daszekmdn): HM. Ja bardziej patrzę na miejsca przez osoby, które tam są. ;) Ogólnie lubię morze.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A ja baaardzo lubię rodzinne przygody, czasami wrucimy obładowani pamiątkami, ale prawie zafsze zmęczeni, i w dobrym chumoże. Tylko czasami z problemami z nogami, i tak sobie zawsze szukamy rozrywki.
Ustronie Morskie zdecydowanie. Nie chodzi mi o konkretne kwatery rzecz jasna, ale sam klimacik tego miejsca. Zakopane zy Gliczarów w górach też są miejscami wartymi odwiedzenia.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
O, ja też bardzo kocham Ustronie, w ogóle Bałtyk jest wspaniały! Lubię też wakacje na Węgrzech, takie basenowe, no i oczywiście mój rodzinny Tarnobrzeg, ale i Kraków, który mnie przytulił